Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 11/07/17

Confessions in the Dark

Tidspunkt

BestTellers

Krusågade 25-27
1719 København V

Kontakt

33232407
 

Genre

Show & Underholdning

Stand up & Impro

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Confessions in the Dark

Brugeromtale
Oprettet af: Peter Møller-Rasmussen 11. jul 2017

I en kælder sort som kul … kan du høre din hemmelighed fortalt af professionelle historiefortællere. Besttellers udvider konceptet Stories in the Dark med hemmeligheder og tilståelser. Denne aften inviterer vi endnu en gang til Confessions in the Dark. Det bliver lige så bælgravende mørkt som til Stories in the Dark, dog er denne aften fyldt med autentiske historier fra personer, der måske sidder blandt publikum. Dog finder du aldrig ud af hvem der stjal farmors guldæble eller er afhængig af at høre vejrudsigten fem gange dagligt.

Gå til vores digitale skriftestol og kom med din tilståelseshistorie eller dybeste hemmelighed. Det kan selvfølgelig gøres helt anonymt. Vi har brug for din confession.

http://form.jotformeu.com/form/43071786687367

OBS: Vær opmærksom på, at fortællerne gør din 'confession' til en historie - det vil sige, at de har kunstnerisk frihed til at lave ændringer eller på anden måde arbejde videre med din historie, ligesom det er muligt, at to forskellige historier, der ikke oprindeligt ikke har noget med hinanden at gøre, kan blive blandet sammen. Hvis vi får mange bidrag, kan vi i øvrigt ikke love, at alle 'confessions' kommer med.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort