Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 09/08/12

Circus of Life

Tidspunkt

DANSEhallerne

Pasteursvej 20
1799 København V

Genre

Gæstespil

Moderne dans

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Bruger 35966 9. aug 2012
Senest redigeret af Bruger 35966 30. okt 2012

I syndens, lystens og følelsernes vold

En falleret cirkustrup tager os med i manegen og fortæller små humoristiske og groteske historier om vores skyggesider og fejlbarligheder. Artisterne skifter karakter fra et billede til et andet, i bevægelse og transformation – fra scene til scene. Grotesk og absurd. Nøgne kroppe. Tildækket hud. En mand tæller synder. Sælsomt og gådefuldt. Tåge og dis. Lys og skygge.

»Circus of Life« er provokeret af syndefaldet og kirkens definition af de syv dødssynder. »Du må ikke« frister os og gør os til mennesker. Vi bliver bevidste om vores krop og om vores seksualitet. Vi opdager, at vi er nøgne og sårbare. Vi er mennesker med kendskab til godt og ondt.

Hvorfor frister og lokker det forbudte? Hvorfor pirrer det vores nysgerrighed og vækker lysten til ulydighed? Kan vi sige os fri for griskhed, frådseri, hovmod, liderlighed, vrede, dovenskab og misundelse? Har syndefaldet og de syv dødssynder mistet deres værdi eller spiller de stadig en rolle for os i dag?

»Circus of Life« udfordrer syndens skikkelser og ansigter og blotlægger vores dilemmaer og skyggesider imens vi ledes på sporet af svarene på de mange spørgsmål. Træd med ind i manegen – træd ind i livets cirkus.

PÅ & BAG SCENEN
Koreografi, idé, tekst & iscenesættelse: Pernille Garde
Medvirkende: Tiziana Fracchiolla & Alexandre Bourdat
Stemmen: Peter Aude
Dramaturgisk konsulent: Vibeke Wrede fra Scenekunstens Udviklingscenter i Odsherred
Koreografisk konsulent: Louise Hyun Dahl
Komponist: Greatmusic
Lysdesign: Michael Breiner
Kostumer: Rikke Von Qualen
Rekvisitør: Sara Vilslev

OM PERNILLE GARDE
Pernille Gardes særkende er evnen til at fortælle historier gennem dansen. Pernille Garde er født i 1973 og uddannet på Skolen for Moderne Dans fra 1995-1999. Hun har skabt en række danseforestillinger siden, bl.a. "Stilhedens Symfoni", "Om brødre", "En bryllupsnat", "Step into the darkness into the light", "Stille Flyder natten" og "Fald".

Hun har modtaget arbejdslegat fra Statens Kunstfond i 2007 og var blandt vinderne af dansekonkurencen Dansolution 2001 på Dansescenen. www.pernillegarde.dk

Circus of Life er støttet af:
»Circus of Life« er støttet af Statens Kunstråds Scenekunstudvalg, Augustinus Fonden, Toyota Fonden, Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond, Københavns Scenekunstudvalg og Wilhelm Hansen Fonden.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register