Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 20/11/12

Brunch for et liv uden vold

Tidspunkt

Søndag 25. nov. 2012, kl 11:00

PH Cafeen

Halmtorvet 9A
1700 København V

Åbningstider

Lukket

Kontakt

33 21 81 80
 

 

Brugeromtale
Oprettet af: Kristof2005 20. nov 2012

Kvindernes U-landsudvalg (KULU) inviterer til Brunch for et liv uden vold. Arrangementet afholdes i anledningen af den årlige internationale kampagne 16 dage mod vold mod kvinder, der løber af stablen den 25. november – 10. december.

Programmet byder på alvor og kunstneriske indslag. To KULU frivillige, Hanne Liveng og Jette Pedersen, vil fortælle om deres projektbesøg i Mali og Congo, hvor vold mod kvinder er dagligdag. Lillian Bondo, formand for Jordemoderforeningen og kampagneambassadør, indleder arrangementet, skuespiller Vigga Bro, kampagneambassadør, bakker dagen op med oplæsning og Diana Højlund Madsen, Adjunkt på Ålborg Universitet, Institut for Kultur og Globale Studier og tilknyttet Frei – Center for kønsforskning, vil fra et forskningsperspektiv fortælle om Køn, konflikter og sikkerhed.

Budskabet for 16-dages kampagnen Giv en Pige Ret til et Liv Uden Vold (www.givenpigeret.dk) er, at basale rettigheder for piger og kvinder er fundamentet for at ændre på voldsmønstre og undertrykkelse. Det, at kvinder har en identitet, rettigheder i ægteskabet og som borgere gennem fødselsattest, Id-kort og vielsesattest ændrer på forholdet mellem mænd og kvinder. Det betyder mindre vold, gensidig respekt mellem mand og kvinde og giver selvværd.

Deltagelse i brunch-arrangementet koster 175 kr., hvor 25 kr. af prisen går til KULUs arbejde for kvinders rettigheder i Mali og Congo. Tilmelding: Send en email til kulu@kulu.dk og overfør penge til reg. nr. 2191 konto nr. 8968139453 senest d. 23. november eller ring på tlf. 33 15 78 70. PH caféen gør meget ud af deres brunch med mange hjemmelavede lækkerier og kaffe/the/juice er inkluderet i prisen, så glæd dig.

Nærmere oplysninger om arrangementet fås ved henvendelse til Louise Martinussen, informationsmedarbejder, kulu1@kulu.dk eller tlf. 33 15 78 70.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort