Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 15/10/07

Bellevue Teatret

Bellevue Teatret

Strandvejen 451
2930 Klampenborg

Åbningstider

Billetkontoret er åbent 2 timer før forestilling. Udenfor åbningstid besvares spørgsmål på mail billetter@bellevueteatret.dk.
Forestillinger ligger normalt: man - fre, kl. 20.00 og lør, kl. 17.00

Kontakt

39 63 64 00
 

 

 

 

  • Foto: Hans Andersen Foto: Hans Andersen

En tur i Bellevue Teatret, er samtidig en tur tilbage til et af det tyvende århundredes store danske kunstværker. Bygningen regnes for et af Arne Jacobsens hovedværker, og er – ikke overraskende - et stabilt varemærke for Klampenborg.

Teatret blev opført i starten af 30'erne sammen med boligbyggeriet Bellavista, der stadig er Bellevues nabo. Begge er tydelige eksempler på den tidlige danske funktionalisme (kaldet funkis), og bygningen er i dag fredet, samt en del af den arkitektoniske kulturkanon fra 2004.

Bellevue er idag blandt de fire største producerende teatre i Danmark, og forestillingerne har omkring 100.000 gæster hvert år. Vil man spise middag i nærheden i forbindelse med en forestilling, er der god mulighed på for eksempel Bistro Bellevue, der ligger ved teatret og ligeledes er en del af Arne Jacobsens hvide, modernistiske paradis.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.