Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 17/04/18

Anemonen

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

I en baggård i det indre København findes et magisk sted, der i over 30 år har taget børn og voksne med på eventyrlige rejser.

Anemonen (tidligere Anemone Teatret, red.) er et af Danmarks stationære børneteatre og var tilbage i 1980’erne, hvor det hele begyndte, et af de turnerende børneteatre, der turde gå imod tidens strømning og tage børnene alvorligt og ikke kun servere ufarlig dramatik.

På teatret, der siden august 1987 har haft til huse i et gammelt bageri i den danske hovedstad, spilles der årligt 300 forestillinger for mere end 35.000 børn og voksne.

Det var skuespillerne Lisbet Lipschitz og Albert Nielsen, der tilbage i 1980’erne slog teaterpjalterne sammen og blev pionerer i forhold til at skabe en ny form for børne- og ungdomsteater.

I Anemonens nye ledelse brænder man for scenekunst, der kan samle mennesker på tværs af generationer, sociale skel og kulturer.

Med vores åbne og visionære hus, vil vi samle det bedste scenekunst for børn og unge fra hele landet.

På Anemonen lavr de deres egne forestillinger, co-producerer og faciliteter gæstespil af høj kunstnerisk kvalitet. Samtidig er Anemonen et hus der gradbøjer scenekunsten i skabende aktiviteter, hvor børn, familier, skoler og institutioner er aktive deltagere.

Anemonen har også en fin gårdhave, café og der arrangeres fællesspisning.

Brugeromtale
Oprettet af: Anemone teatret 24. apr 2018
Senest redigeret af Anemone teatret 24. apr 2018
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.