Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 25/09/12

Æblet og Ormen

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  12  

...

Franka er et æble, som går op i at være flot, blankt og rundt. Hendes største drøm er at komme til at ligge i en forretning, og alt lover godt for hende. Men så får hun orm, og æbler kan ikke ligge i en forretning, hvis de har orm. Hendes eneste håb er nu Ormelægen, som er specialist i at fjerne orm - men hvor finder man ham?

Franka kommer ud på et eventyr, og jo tættere hun kommer på sit mål, jo bedre forstår hun, at hun ikke ville kunne klare sig uden den charmerende orm. Fablet om "Æblet og Ormen" er genfortalt mange gange, og den handler da også om noget så essentielt som værdier og venskaber. www.anemoneteatret.dk

Hvad: Æblet og Ormen
Hvor: Anemoneteatret
Hvornår: 31. oktober - 18. november
Aldersgruppe: 4-10 år

Brugeromtale
Oprettet af: Tine Selmer Bertelsen 25. sep 2012

ÆBLET og ORMEN
- og diskussionen om hvem der kom først
af Anders Morgenthaler og Methe Bendix.

Historien om Æblet og Ormen er ikke lige så gammel som den om hønen og ægget, men den er både vigtigere og sjovere. Det er nemlig historien om det umulige venskab mellem et æble og en orm.
Det er den charmerende fabel om æblet Franka, går meget op i at være rund og blank, og hvis store ambition er at komme ud at ligge i forretning. Men så får Franka orm. Og det er ikke en orm, man sådan kan overtale til at flytte. Frankas verden krakelerer, venner bliver til fjender, hun bliver udstødt og rystet ned af træet.
Men ormen har en god idé…
En Teater Hund forestilling for børn (4-10 år) og deres voksne.

 

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register