Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 05/07/12

117 stemmer om drømme og visioner II

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Michael Svennevig 5. jul 2012
Senest redigeret af Michael Svennevig 21. jul 2012

117 stemmer om drømme og visioner II

For 6. år i træk inviterer Dansk PEN sammen med Dansk Forfatterforenings og Danske Skønlitterære Forfatteres Internationale Udvalg til det årlige sommerarrangement om drømme og visioner i gårdhaven ved Dansk PEN. I år er det udvidet til et weekendarrangement, der starter på Vesterbro og slutter på Christianshavn i København.

Søndag den 5.8. kl. 13-16

Gårdhaven ved Dansk PEN, Dronningensgade 14, Christianshavn:
Mød Henning Carlsen, Salim Abdali (Irak), Dorte Karrebæk, Paul Hüttel, Ruban Aro (Indien), Mette Sø, Pouria Tahmasebi (Iran), Peter Alsted, Julie Carlsen, Allan Davies & Energistyrelsen bestående af Claus Svane (elektronica), Thorbjørn Bjørgren (guitar) og Emil Nøjgaard (bas/guitar).

Der bydes på drømmekage, arabisk myntete og afrikansk kaffe. I tilfælde af dårligt vejr bliver afholdes arrangementet i Dansk Forfatterforenings lokaler, Strandgade 6 - et par gader derfra.

Tilrettelæggelse: Michael Svennevig.

Antologien ”117 STEMMER, fremmed og nært, om drømme og visioner” udkommer samme weekend med et væld af stemmer, der indgår i et mægtigt kor, hvor der synges højt, lavmælt, inderligt, påtrængende og finurligt om drømme og visioner. Ved arrangementerne kan man møde flere af bogens stemmer.

Dagen inden:
Lørdag den 4.8. 12. kl. 14-21.30
er der arrangement i
Apostelkirken, Saxogade 13, Vesterbro:
Papirværksted med oplæsning af digte af Karsten Wraae Larsen og Ole Bundgaard og historiefortælling af Sidsel Barbara Katlev, fællesspisning og aftenarrangement med Flemming Jensen, Salam Ibrahim (Irak), Dick Kaysø, Malene Fenger-Grøndal, Pouria Tahmasebi (Iran), Alice Maud Guldbrandsen, Qaali Schmidt-Sørensen (Somalia),Tekla Irene Walter, Thomas Bredsdorff-Larsen, Tilde Knudsen og Henrik Goldschmidt.

Der er gratis adgang begge dage.

Læs mere og se også opdateringer på:

www.danskpen.dk
www.forlaget-epigraf.dk
www.apostelkirken.dk
www.danskforfatterforening.dk

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort