Omtale
Føj til favoritter Del Send
Roskilde | 21/06/11

Restaurant Snekken

  • Restaurant Snekken. Foto: Claus Bech / Scanpix Foto: Ikke oplystRestaurant Snekken. Foto: Claus Bech / Scanpix

I bunden af Roskilde Fjord ligger Roskilde Havn. Her er der er masser af aktivitet i både lystbådehavnen og museumshavnen, hvor Vikingeskibsmuseets store samling af rekonstruerede vikingeskibe ligger. Havnen er et hyggeligt udflugtsmål i sig selv, og hvis solen skinner, kan du sidde midt i havnen og nyde udsigten over fjorden på Restaurant Snekken, der har udendørsservering om sommeren.

På frokostkortet finder du lakserillette med store kapers, granatæble og grillet brød pil-selv-rejer med citron og mayonnaise og dampede muslinger med hvidvin og persille. Også aftenmenu kortet bærer præg af restaurantens maritime beliggenhed med retter som asparges med krabbe og fiskegryde med jomfruhummer, muslinger og safran, men hvis du ikke er den store fiskespiser, kan du også få unghane og oksemørbrad med kartoffelpuré.

Restauranten holder lukket hver dag mellem klokken 16.30 og 18 og der er plads til 300 spisende indenfor, men det kan alligevel være en god idé at bestille bord.

Hvad: Restaurant Snekken
Hvor: Vindeboder 16, Roskilde
Hvornår: Mandag til lørdag fra 11.30-23 og søndag fra 11.30-21. Køkkenet er lukket fra 16.30 til 18.
Hvordan: Bordbestilling på 4635 9816.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.