Føj til favoritter Del Send
Roskilde | 02/07/11

Fotograf på lur efter tissende piger

  • Der kommer sjældent noget godt ud af at tage hemmelige billeder af pigerne på Roskilde Festival. Det sandede en mand hvert fald. Foto: Jonas Vandall Ørtvig

    Der kommer sjældent noget godt ud af at tage hemmelige billeder af pigerne på Roskilde Festival. Det sandede en mand hvert fald.

    Foto: Jonas Vandall Ørtvig
En gæst på festivalen havde fundet en snedig måde at få foreviget pigernes intime dele. Men det kom til at koste ham en omgang klø.

Manden, der havde installeret et lillebitte kamera i en juicebrik, blev nemlig overfaldet af 10 festivalgæster ved Cosmopol Scenen fredag aften.

De havde set manden fotografere piger, mens de sad og tissede. Det skriver ibyen.dk.

Ifølge ibyen.dk's udsendte på stedet opstod der en lynching-stemning, og den opfindsomme fotograf fik tildelt slag i ansigtet, ligesom en 110 kilos mand satte et knæ i brystet på ham og holdt ham nede, til politiet kom.

Læs også: Så langt går du på Roskilde

Politiet på festivalen måtte dog lade gerningsmanden gå, da der ikke var nok bevis mod ham:

- Manden er blevet løsladt, da man ikke kunne finde bevisbyrde nok til, at gerningsmanden kan sigtes for blufærdighedskrænkelse, siger Martin Hockerup, der er vagthavende ved politivagten på Roskilde Festival, til ibyen.dk.

- Det er desværre noget, vi har set samtlige år, siger Hockerup.

Sidste år blev en tysk festivalgæst således anholdt for at optaget hemmelige videoer af kvinder, når de sad og tissede. Han havde monteret en videooptager i sin taske.

Læs også: