Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 07/12/11

Zoo Bar & Kitchen

Zoo Bar & Kitchen

Sværtegade 6
1118 København K

Åbningstider

Tir-ons 17-02, tor 17-03, fre 17-04, lør 11-04

Kontakt

33 15 68 69
 

Køkkentype

Burger

Kosmopolitisk

Måltider

Middag

 

 

 

  • Zoo Bars berømte burger. Foto: Else BjørnZoo Bars berømte burger. Foto: Else Bjørn
  • Zoo Bar i Sværtegade, mens håndværkerne endnu var igang med at fikse de sidste detaljer før åbningen 4. december 2009 Foto: Else BjørnZoo Bar i Sværtegade, mens håndværkerne endnu var igang med at fikse de sidste detaljer før åbningen 4. december 2009 Foto: Else Bjørn
  12  
Zoo Bar fået nyt liv i Sværtegade. Stilen er glitter, glam og cool djs, men menuen er bortset fra den berømte Zoo-burge frankofil.

OBS: Zoo Bar fik i 2015 nye ejere og hedder nu The Zoo

I 2009 lukkede legendariske Zoo Bar efter 13 år i Kronprinsensgade.

Det klassiske københavner-hangout har siden været at finde i Sværtegade ved siden af juicebaren Joe and the Juice i en "hidsig opgradering", der både byder på toptunet VOID Acoustics-anlæg, megalang bar og byens største discokugle.

Lokalerne, som ligger i stueetagen i Berlingske Medias bygning, er cirka tre gange så store som de gamle lokaler og giver altså plads til en endnu større fest end i de gamle lokaler.

Zoo Bar henvender sig stadig til sit originale klientel; dem, der hang ud på Zoo Bar, dengang festen var allerbedst. Men nu er dét publikum blevet ældre og måske lidt klogere og har fået en mere modnet smag, mener folkene bag, der tror, at gæsterne nu vil have noget mere sofistikeret. Så det får de så, med Tom Dixon-lamper, designertoiletter,  frankofilt køkken og  cocktails.

"Vi har virkelig savnet det fede sted i København, hvor alt er lækkert og hvor de lidt mere modne, som sætter pris på, at tingene er ordentlige og lækre, går ud. Men uden at det bliver prætentiøst! Det skal stadig være cool og funky og sådan nogle irriterende ord", smiler Joh Hammersholt fra Zoo Bar.
"Med rigtig lækker mad til en rimelig penge, uden at det skal virke fint og fornemt."

Men hvad med burgeren!?
Åh, men hvad så med burgeren? Den klassiske Zoo Burger? En af byens bedste tømmermænds-redningsbåde med bjerge af håndskårne fritter med øko-Heinz?
"Den er her stadig", beroliger Joh Hammersholt.

Og der bliver fokuseret heftigt på musikprofilen:
"Vi har en meget, meget klar holdning angående musikken", siger John.
"Vi starter med en kerne af 6-7 dj's. Og hver eneste plade er den bedste plade, man kan finde. Der skal ikke være noget ligegyldigt wallpaper-musik og mellemnumre. Til gengæld kan det være alt. Vi har en eklektisk profil, så det kan både være elektronisk og så et gammelt Stones-nummer eller en bootleg-Bruce Springsteenting, som Trentemøller har lavet. En god plade er en god plade".

Book dit bord online

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.