Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 28/11/12

Zoo Bar har givet burgeren en kogevask

  • Foto: PR Foto: PR
Den kendte Zoo Bar i Sværtegade har redefineret deres køkken og koncept. Blandt andet er burgeren gået gevaldigt på skrump.

...

Zoo Bar har ligget stille siden juni i år, men nu er der liv i gaden igen. Og det nye Zoo Bar har indført nye metoder i køkkenet.

En af dem, som især har måtte vænne sig til omstrukturering, er den kendte Zoo Burger, som nu er genopfundet som en saftig lille miniburger til en flad 50'er. Ellers byder menukortet på interessante kulinariske frembringelser som Pulled Pork og Chicken Wings, ligeledes til 50 kroner.

Selve spiseoplevelsen har også gennemgået en forandring, for Zoo Bar vil for fremtiden bekende sig til en mere laissez faire tilgang til måltiden og servere alle retter i den rækkefølge, som køkkenet vælger at tilberede dem.

Pointen er så, at gæsterne kan 'drikke med den ene hånd og spise med den anden', mens retterne ankommer til bordet i en lind strøm. Der er også kommet sociale delemenuer, hvor indholdet enerådigt bestemmes af kokken, og man således bare kan læne sig tilbage og kun skulle åbne munden.

Det er Jakob Blom, der står for den daglige drift, og han har tidligere været inde over Restaurant Olsen, Restaurant Egoisten og Den Lille Fede.

Hvad: Zoo Bar
Hvor: Sværtegade 6, København K
Hvornår: Tir-ons 17-02, tor 17-03, fre 17-04, lør 11-04

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer