Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 17/12/13

Zirup

Zirup

Læderstræde 32
1204 København K

Åbningstider

Søn-tors. 10.00-23.00
Fre-lør. 10.00-24.00

Kontakt

33 13 50 60
 
Brugerne mener
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Diverse

AOK anbefaler

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Køkkentype

Burger

Cafekøkken

Italiensk

Sandwich

Steak

 

 

 

 • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
 • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
 • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
 • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
 • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
På Café Zirup står den på afslappet hygge med et chikt og metropolitansk tilsnit.

Siden år 2000 har Strædet udviklet sig til indre bys cafémekka nr. 1 komplet med latte-hygge og spisesummen såvel ude som inde. Midt i det hele finder du Café Zirup, som i den grad var med til at kickstarte udviklingen.

Lokalet domineres af en stor bar, men du behøver ikke bestille ved disken, for tjenerne kommer selv ned til bordet og tager i mod ordren. Der er ofte rygende travlt på Zirup, så det er bare med at holde sig til og få nappet et bord. Klientellet udgøres hovedsageligt af venindepar og vennegrupper, der snupper sig en kaffe eller varm ret, inden turen går videre med shopping eller bytur. Står den på sidstnævnte, har Zirup også et mindre cocktailkort, der kan udforskes som opvarmning inden de natlige udskejelser.

Menukortet strækker sig fra morgenmad over brunch til frokost og aftenserveringer. Den mest kendte af stedets brunchanretninger er "Hangover"-udgaven med chili pølser, landpomfritter, røræg med bacon og pandekage med ahornsirup. Krydrer du den med en iskold cola og to panodiler, er du helt klar til endnu en weekenddag i byen. Er du mere til klassisk brunch, har Zirup også en "normal" udgave samt en yoghurt-anretning med friske frugter og müsli til den lette formiddagssult. Vær OBS på, at brunchen kun fås til kl. 13 i hverdagene, men helt til kl. 15 lørdag og søndag.

Frokost- og aftenkortet er mere café-klassisk uden nogle faste retningslinjer, andet end at "lækkerheds-faktoren" skal være høj. Så hvad end du er er til Club Sandwich, Quesedillas eller pasta pesto kan du være sikker på at få et velsmagende og samvittighedsfuldt tilberedt måltid.

Siden udendørsservering i 2012 endelig blev gratis i hovedstaden, har Café Zirup ført an med et af byens største antal fortovssiddepladser. I sommermånederne er der således plads til 60 gæster på rad og række, men du skal være heldig for at vriste et bord fra de solhungrende kaffenhavnere. Ligesom på Zirups søster-caféer Munter og Wanna'B, fortsætter udendørsserveringen også i vintermånederne, hvor ukuelige udendørsfolk indtager kaffen og cigaretterne under glødende varmelamper.

Bestil bord her

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester