Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 23/09/16

YOBurger Gothersgade

  • Foto: PR Foto: PR
YOBurger serverer simpel, men yderst velsmagende bøf-i-bolle.

Det går stærkt i den store københavnske burgerkrig.

I januar slog YOBurger dørene op for deres første lille burgershop. Den ligger på Nørregade 2, og tirsdag d. 27. september 2016 fik den en storebror.

YOBurger har nemlig overtaget Barburittos lokaler i Gothersgade 27, og her åbnede den nye burgerdreng i klassen så deres anden filial - midt i partyzonen på altid livlige og sultne Gothersgade. Der er siddepladser til omkring 12 gæster og der er udvidet beviling, så de kan holde åbnet til kl. 02 - hvilket også betyder mere fest og farver - og cocktails til burgeren.

Se også: 10 af Københavns bedste steakrestauranter

Burger-DNA'et hos YOBurger er ikke være særlig indviklet. Faktisk mener de, at det tit er bedst, hvis burgeren er helt simpel. De tager en briochebolle smurt med klaret smør og stegt, tre forskellige okseudskæringer fra Grambogård, ost, tomat, salat og en hemmelig dressing, og vupti - klar til at kæmpe til sidste mayo-dråbe i burgerkrigen.

Guide: De 5 gode burgerjoints

YOBurger har to burgere at vælge imellem.

YOBurger med 100 grams enkeltbøf til 69 kr. eller dobbelt bøf til 89 kr. Og så en vegetarudgave - YOVeggie til 74 kr.

Og aldrig har en vegetarret da smagt så meget af smovset burger som denne. Eneste forskel fra kødversionen er, at kødet er skiftet ud med en panko-friteret portobellosvamp, og der er to slags oste i. Knasende, blød og lige til at blive vegetar af.

Læs også: Trianglen bliver burger-hotspot

 

»Vegetarudgaver er tit kedelige med bønner og kikærter, men vi har valgt at smagen skal være hovedfokus her. Så YOVeggie er måske ikke verdens sundeste vegetarburger, men nok den der kommer tættest smagsmæssigt på en original. Hvorfor skal vegetarer snydes?« spørger Patrick retorisk.

Hvad: YOBurger Gothersgade
Hvor: Gothersgade 27, 1123 København K
Hvornår: Åbnede tirsdag d. 27. september 2016

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.