Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 30/04/12

XO Burgers and Steaks

XO Burgers and Steaks

Axeltorv 3
1609 København V

Åbningstider

Åbent søndag - torsdag 11 - 23.30
Fredag og Lørdag 11 - 24.00

Kontakt

33 33 94 34
 

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
København har fået endnu en burgerrestaurant med høje idealer, økologisk kød, åben grill, friskbagt brød og hjemmelavede dressinger.

...
De såkaldte »gourmet burgere« vælter stadig ind over København. I maj 2012 fik Axeltorv sit eget sted.

XO Burgers and Steaks laver sine bøffer af økologisk kød, griller dem over den åbne grill, tilføjer hjemmelavede dressinger og placerer det hele i friskbagte boller.

Læs også: Retours bøfmekka er åbent

Standardburgeren med cheddar og bacon koster 109 kroner. Hvis den ikke er stor nok, kan man »Go Large« og opgradere til en 270 gram tung bøf for 30 kroner ekstra. Er man stadig ikke tilfreds, må man »Go American« og få dobbeltbøf. Det koster 60 kroner ekstra.

Læs også: Farvel til en klassiker i København

De burgertrætte kan glæde sig over steak-delen af menukortet, ligesom restauranten har masser af sideorders som hjemmelavede pomfritter, spinattærte og chicken wings.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

lorte service

jeg har kopieret samme tekst som jeg har skrevet inde på deres fb side.

Hej XO burgers and steaks. Jeg måtte idag gå fra jeres restaurant uden at spise, sur og skuffet. Jeg havde hørt godt om stedet, og derfor havde jeg og 5 andre drenge bestemt os for at spise hos jer. Vi træder ind i en næsten tom restaurant, hvad jeg lige ser omkring 10-15 mennesker. Vi bestiller maden og jeg og en af mine venner bestiller næsten det samme, burger lover menuen. Jeg bestiller en af burgerne anderledes end min ven og uden bacon. to af mine venner bestiller forretter, som kommer efter 10 min ca. mens vi andre sidder og venter på vores mad. Fra vi har afgivet vores ordre til burgerne ankommer går der næsten en time, og inden da spørger jeg tjeneren hvor lang tid hun regner med der vil gå, hvor hun går ud og spørger køkkenet, som svarer fem min. Der går ca. 15 min før maden kommer, hvor min menu er identisk med min vens og hans er oven i købet uden bacon også. Jeg nævner det over for tjeneren, at jeg havde en anderledes bestilling og min ven skulle have bacon i sine burgere, hvortil han svarer: nej der er bestilt de samme burgere, men vi kan da få noget bacon ved siden af. Normalt vil man nok gerne have at bacon bliver serveret inde i burgeren og ikke ved siden af, men han har travlt og går videre. Den anden tjener kommer og jeg nævner over for hende at det er den forkerte menu jeg har fået, hun går hen og printer bestillingen ud og læser den op for os, og rigtigt nok har hun skrevet to identiske menuer, men det var ikke det vi bestilte. På dette tidspunkt er jeg godt irriteret og sulten, og maden er ikke den rigtig, plus min cola ikke smager af særlig meget, sideorders er ikke kommet endnu og faktisk er jeg så irriteret at jeg ikke har lyst til at være der mere. jeg tager min jakke og fortæller tjeneren at jeg ikke gider betale for noget og skal til at gå, men det kan hun ikke tage stilling til og skal lige finde den anden tjener, som jeg også lige skal vente på. Det er heller ikke noget han kan tage stilling til og derfor skal de have fat i manageren, som jeg igen skal vente på. Hun fortæller mig at hun vil stryge 15% på hele regningen og trække min mad fra, men på nuværende tidspunkt har jeg slet ikke lyst til at være der mere, og jeg fortæller hende at jeg ikke skal have noget at spise inde hos dem. Så det ender med at jeg forlader restauranten og mine venner fordi jeg er så sur og irriteret på den dårlige service. jeg vil absolut ikke anbefale nogen at spise der, selvom der kan være sket en enkelt svipser, men alt i alt var det en dårlig oplevelse og det ødelagde virkelig min aften, især når man kommer sulten derhen.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester