Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 24/05/11

Woodhouse

  • Woodhouse ligger i Valhalla-borgen, som er beklædt med cedertræ. Den er bygget i 1987 og ombygget i 2011. Foto: PRWoodhouse ligger i Valhalla-borgen, som er beklædt med cedertræ. Den er bygget i 1987 og ombygget i 2011.
Er du eller familiens mindste softice-, chokolade- eller burgerfan, er Tivolis Woodhouse et bud på et familievenligt spisested. Om aftenen bliver den til bar med spejlkugle.

20. maj 2011 åbnede genåbnede Tivoli Valhallaborgen, som efter ombygningen har fået store panoramavinduer mod Plænen, en burgerrestaurant på 1. sal og nu hedder Woodhouse.

Woodhouse er familie-restaurant med børnemenu, sodavand ad libitum, tag-selv-softice, fredagsrock-menu og speciale i burgere og fritter. I stueplan fungerer det som et hænge-ud- og mødested med udsigt til Plænen og drink og roterende spejlkugle senere, hvor dj's nogle aftener sørger for musikken.

Er du lækkersulten kan de besøge Simply Chocolate, hvor du kan dyppe frugt, nødder og andre lækkerier på spyd i flydende chokolade.

Tivoli driver selv Woodhouse, som åbnede 20. maj, hvor restaurant Valhal før lå.

Valhallaborgen er tegnet af Søren Robert Lund og bygget i 1997. I stueetagen lå engang en forlystelse, men den måtte vige pladsen, da Tivoli i 2006 skulle bruge pladsen til en H.C. Andersen-parade.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.