Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 24/05/11

Woodhouse

Woodhouse

Vesterbrogade 3
1630 København V

Åbningstider

Fra frokost til haven lukker i tivolisæsonen

Kontakt

3375 0743
 

Køkkentype

Burger

Børnemenu

Cafekøkken

Fastfood

Måltider

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

 

 

 

  • Woodhouse ligger i Valhalla-borgen, som er beklædt med cedertræ. Den er bygget i 1987 og ombygget i 2011. Foto: PRWoodhouse ligger i Valhalla-borgen, som er beklædt med cedertræ. Den er bygget i 1987 og ombygget i 2011.
Er du eller familiens mindste softice-, chokolade- eller burgerfan, er Tivolis Woodhouse et bud på et familievenligt spisested. Om aftenen bliver den til bar med spejlkugle.

20. maj 2011 åbnede genåbnede Tivoli Valhallaborgen, som efter ombygningen har fået store panoramavinduer mod Plænen, en burgerrestaurant på 1. sal og nu hedder Woodhouse.

Woodhouse er familie-restaurant med børnemenu, sodavand ad libitum, tag-selv-softice, fredagsrock-menu og speciale i burgere og fritter. I stueplan fungerer det som et hænge-ud- og mødested med udsigt til Plænen og drink og roterende spejlkugle senere, hvor dj's nogle aftener sørger for musikken.

Er du lækkersulten kan de besøge Simply Chocolate, hvor du kan dyppe frugt, nødder og andre lækkerier på spyd i flydende chokolade.

Tivoli driver selv Woodhouse, som åbnede 20. maj, hvor restaurant Valhal før lå.

Valhallaborgen er tegnet af Søren Robert Lund og bygget i 1997. I stueetagen lå engang en forlystelse, men den måtte vige pladsen, da Tivoli i 2006 skulle bruge pladsen til en H.C. Andersen-parade.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Lille udvalg

Kæresten og jeg gik på WoodHouse, da vi bare skulle have noget nemt, men nemt blev det ikke.

Min kæreste og jeg gik op og kikkede på menuen, fandt et bord bordet der var ledigt, var ikke tørret af, maden var kun dasket på gulvet og der lå pomfrit og andet godt fra køkkenet på gulvet.

Vi krydsede af hvad vi skulle have, da min kæreste kommer tilbage, så var der ikke andet end normalt fadøl, den mørke var udsolgt fordi der havde været meget travlt i går, der var heller ikke flere mørke burger boller, kun de lyse, JA fordi der havde været meget travlt i går, vi får så vores mad, jeg mangler så mine løgringe, som er bestilt på seddellen, dem går jeg så op efter igen, får at vide jamen vi har lavet din bestilling om til en menu, fordi det er billigere for dig, ja men hvor er mine løgringe så, jamen de er ikke en del af menuen, Nej men så kommer de vel ved siden af menuen, godhjælpe mig om han ikke siger, ”jamen det skal bestilles særskilt” ja det har jeg jo gjort indtil i lavede det om til en menu, nå på den måde, ja det kunne han da godt se, vi laver bare nogle løgringe til dig, men du kommer nok til at betale for dem, da de ikke er en del af menuen, hvad? Ja du kommer bare op bagefter og betaler for dem, når i har spist, fik så aldrig betalt for dem, da der var en stor kø.

Selve maden var der ikke noget ved, en gang kedeligt sjask, det eneste der var godt var løgringene, som nok er de bedste løgringe jeg har fået, men det er ikke nok til at hive den op.

Der kommer vi godt nok ikke mere.

Støj niveauet er i øvrigt også meget meget højt og der er meget lydt, der er ikke roligt og man nyder ikke at sidde der.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester