Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 13/11/17

White Guide 2018 lanceres med tidligere El Bulli kok og pop-up-middage

Tidspunkt

Sølyst - Den kgl. Skydebane

Emiliekildevej 2
2930 Klampenborg

Kontakt

39 64 06 85
 

 

  • Foto: PR Foto: PR
White Guide 2018 skal lanceres, og det sker med et brag i Operaen. Efterfølgende er der pop-up-middage.

Det anerkendte gastronomi-kompas, White Guide, er omhyggelig, når folkene bag spiser sig igennem Norden og får skilt skidt fra kanel i den danske, svenske, norske, finske, grønlandske, islandske og færøske restaurationsbranche.

Guiden kommer simpelthen ud i hver en krog af Norden, når den skal præsentere de ypperste spisesteder. Og så hjælper det jo ikke, at der ikke bliver givet gastronomisk gas, når de så selv holder lanceringsmiddag - så det gør de.

Læs også: To af Københavns ikoniske kendis-restauranter lukker

De har hevet køkkenchef Sebastián Mazzola til Danmark, og han kommer til at servere til både lanceringsmiddagen, og så har White Guide overtalt ham til at blive efterfølgende for at kokkerere tre pop-up-middage, så man kan smage hans madunivers, der blandt andet har bragt ham forbi El Bulli, Tickets, 41°, Pakta.

Med sig har han sin partner, Sussie Villarico, som er noget så eksotisk som sakesommelier, og hun står for at servere både vin og sake til maden.

Selve White Guide lanceringen sker i Operaen på Holmen 20. november og har både trend-seminar, reception og prisuddeling, inden der afgår busser mod Sølyst - Den Kongelige Skydebane i Klampenborg, hvor middagen holdes. Pop-up-middagene holdes også på Sølyst.

Hvad: White Guide 2018 lanceringsmiddag og pop-up
Hvor: Sølyst- Den Kongelige Skydebane, Emiliekildevej 2, 2930 Klampenborg
Hvornår: Lancering 20. november, 21. november: kr. 2.500 ("Chefs table"), 22. november: kr. 1.650, 25. november: kr. 1.650
Hvordan: Book billet her

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort