Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 01/08/16

WEDOFOOD Gammel Kongevej

  • Foto: PR Foto: PR
WEDOFOOD er kendt for deres lækre salater og sunde takeaway.

Takeaway-darlingen WEDOFOOD, der siden 2012 har lavet mad til salatsultne og sundhedsbevidste københavnere på Halmtorvet i Kødbyen udvider til Frederiksberg.

Nærmere betegnet i Restaurant Fiascos gamle lokaler på Gammel Kongevej 176. Det bliver deres hidtil største butik med flere siddepladser og et lille udendørsområde. Lokalerne er blevet renoveret og indretningen vil bære præg af det Gamle Frederiksberg med flot trægulv og høje paneler.

På spisesiden kommer vægten til at ligge på blandede salater efter kundens ønsker, og salaterne kan fås både med og uden kød eller fisk.

Har man ikke helt forsaget kulhydraterne, vil det også være muligt at bestille friskbagt brød på siden af salaten eller en lækker romkugle som afslutning på måltidet.

Det er WEDOFOOD tredje butik, de har også afdelinger på Halmtorvet og Østerbro, samt vundet 'Byens Bedste Takeaway' i 2015 og 2016 her på AOK. Og med åbningen på Frederiksberg er cirklen faktisk komplet. WEDOFOOD startede nemlig på Frederiksberg for præcis 10 år siden. I Hermes Hallen på Steenwinkelsvej.

Hvad: WEDOFOOD Frederiksverg
Hvor: Gammel Kongevej 176, Frederiksberg
Hvornår: Åbner mandag d. 8. august 2016

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.