Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 26/10/15

Wallmans Cirkusbygningen

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: PR Wallmanns Cirkusbygningen Foto: PR Wallmanns Cirkusbygningen
  • Foto: PR Wallmanns Cirkusbygningen Foto: PR Wallmanns Cirkusbygningen
  • Foto: PR Foto: PR
Wallmans i Cirkusbygningen er blevet til på svensk opskrift og henvender sig med sit middag- og show-koncept både til det lille, private selskab og store forsamlinger, som gerne vil mikse underholdning, menu og fest i én sjov cocktail.

Efter at Cirkusbygningen i centrum af København i flere årtier var blevet brugt til cirkusforestillinger af familierne Schuman og Benneweis, udlejede Københavns Kommune i 2002 bygningen til den svenske underholdningsmagnat Hasse Wallman.

Wallmans koncern, ”Wallmans Nøjen”, overtog den historiske bygning i 2003 og gav den en nænsom modernisering, sådan at der nu er fine forhold til festlige shows, restaurant og natklub - de solgte dog selve bygningen fra i 2014.

”Wallmans Nöjen” har siden 1956 udviklet sit unikke dinnershow-koncept, hvor serveringspersonalet flyder sammen med showkunstnerne på scenen og skaber en festlig totaloplevelse for publikum.

Derudover har ”Wallmans” stået bag flere store begivenheder i Sverige, som koncerter med Beatles og Rolling Stones og musicalopsætninger af blandt andet ”Cats” og ”Grease”.

I København er det dinnershows, ekstraordinære events, natklub og konferencer, der tegner billedet af det festlige og underholdende ”Wallmans”.

Foto: PR

Her kan man forkæle sig selv og sine venner, kolleger eller familie med en showpræget oplevelse i Wallmans Cirkusbygningen, hvor mad, underholdning, god stemning og magiske omgivelser forenes.

Mens man nyder en 4-retters middag, får man samtidig serveret en perlerække af forskellige shownumre under Cirkussalens smukke kuppel. Og man skal ikke blive overrasket over, at sangerne og danserne nede fra scenen lige pludselig står ved ens bord og serverer to minutter efter.

Man kan også slutte festen af i byens største natklub, når hele gulvet ryddes efter showet for at gøre plads til dansegulv og dj.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.