Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 11/08/14

Wagamama

  • Restaurant Wagamama  Foto: Claus Bjørn LarsenRestaurant Wagamama  Foto: Claus Bjørn Larsen
Wagamama er kendt for god, frisk og sund pan-asiatisk mad serveret i en simpel og moderne indretning til relativt lave priser.

Den internationale, londonbaserede restaurantkæde Wagamama har stor succes med sit moderne, urbane svar på et asiatisk folkekøkken.

Wagamama i Tivoli er den første Wagamama i Danmark. Den anden Wagamama-restaurant åbnede i august 2014 overfor Frederiksberg Centeret. Her er en hyggelig terrasse til udendørsservering, som især trækker mange gæster til i sommerperioden.

Wagamama i København ligger i gadeplan med indgang både direkte fra Tietgentsgade, som afgrænser Tivoli og Hovedbanen mod syd, og med indgang fra Tivoli fra Arkaden på den venstre side af Tivolis koncertsal, hvor Dansetten før lå.

Restauranten har plads til 250 siddende gæster fordelt på to områder, og er nabo til en Joe & The Juice.

I Wagamama kommer du for at få et godt måltid i en fart, enten mellem forlystelserne på en Tivoli-tur eller efter arbejde, før du tager S-toget hjem, eller inden en film i biografen. Wagamama er med andre ord ikke stedet, du skal invitere kæresten på en dvælende, romantisk middag på jeres fem-års dag.

Maden
Wagamamas køkken er inspireret af Japans ramen-shops, som har eksisteret i over 200 år. Ramen er kinesiske nudler serveret i suppe tilsat forskellige grøntsager eller kød og krydderurter.

På menukortet er foruden nudelsupperne, retter med ris, curry-retter, dim sum-lignende snacks og salater. Den dyreste hovedret er en Chili beef ramen (nudelsuppe) eller en Teriyaki steak soba, som er nudler tilberedt på en rygende varm stegeplader. Har man mere plads i bukselinningen efter en nudelsuppe eller en wokret, har Wagamama også et dessertkort med sager til den søde tand.

I modsætning til Wagamamaerne i London, som kun serverer grøn te, kan du også få kaffe i på Wagamama i Tivoli.

Ligesom i London er den grønne te gratis. Derimod må rygere stille deres nikotinhunger udenfor, for alle Wagamamas restauranter har altid været røgfri.

Indretningen
Restauranterne er indrettet med moderne, kantine-lignende design og japansk inspirerede langbord og -bænke i lys eg, og med stærke farver og store fotostater med Wagamama-grafik.

Tivolis Wagamama har desuden et lille lounge-areal, hvor man kan vente på, at man får anvist pladser. Det meste af restauranten er møbleret med bænke, men en lille del af pladserne har ryglæn.

Danmarks første Wagamama åbnede i Tivoli 15. april 2006.

Book dit bord online

Brugeromtale
Oprettet af: Eva Jul 28. nov 2012
Senest redigeret af Eva Jul 28. nov 2012
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.