Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/14

Vogelkop

  • Ronald Jensen er indehaver af kaffebaren Vogelkop på Vesterbro. Foto: Linda KastrupRonald Jensen er indehaver af kaffebaren Vogelkop på Vesterbro. Foto: Linda Kastrup
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Vogelkop betyder fuglehoved på hollandsk.

Det er samtidig navnet på en kaffebar, som er godt gemt ad vejen på Flensborggade 30, Vesterbro. Her er ualmindeligt højt til loftet, og stukken er bevaret fra dengang, lokalet husede et mejeriudsalg.

Siden har her blandt andet ligget en kiosk, men nu er der dømt god kaffe og morgenmad til rimelige priser - en latte eller andre varianter af den mørke drik koster 25 kroner, espresso en tyver.

Kodeordet i kaffebaren er second hand. Ejeren, Ronald Jensen, er uddannet designer og har arbejdet professionelt med genbrug, så alt fra kaffemaskinen til lamperne har en historie, der passer godt til de rustikke rammer. Han er også mac-ekspert, så hvis du har problemer med computeren, kan han se på det, mens du drikker kaffe. Slå dig ned på puderne i et af de store vinduespartier med udsigt til livet på gaden, eller gem dig i baglokalet med udsigt til gården.

Hvis du er heldig, kan du også dumpe ned i et af de arrangementer, Vogelkop lægger scene til. Scenen er normalt en del af cafeen, men ryddes med jævne mellemrum til eksempelvis koncerter og tetater.

Hvad: Vogelkop, Flensborggade 1669
Hvornår: Mandag-fredag: 9-20. Weekenden: 10-20

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.