Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Vita Boost

  • Foto: PR Foto: PR
Vil du vide præcis, hvilke vitaminer og hvor mange kalorier, der er i din smoothie, går du ikke forgæves hos Vita Boost i begyndelsen af Godthåbsvej.

Vil du gøre noget godt for dig selv og din sundhed, er det en god ide at lægge vejen omkring Vita Boost, hvis du har din gang på Godthåbsvej tæt på krydset ved Falkoner Allé. Her ligger en lille bar og take away, hvor du give din krop en vitaminindsprøjtning i form af smoothies, shakes og vitamindrinks, som specialdesignede til at give dig præcis de vitaminer, de stoffer og den næring, som du har brug for, hvad enten du er på hjem til eller hjem fra træning, har græs- eller mælkeallergi, eller har brug for at styrke dit immunforsvar.

Både kalorier og vitaminindhold er beregnet for alle smoothies og kan ses på Vita Boosts website, og navnene er appetittelige: Vi nævner i flæng: Marry Me Berry, U-turn og Blue note.

Har du lyst til en let eller handy frokost til at tage med eller en sund og kalorielet aftensmad, har Vita Boost lækre salater og wraps (en flad, pandekageagtig hvedemelstortilla uden gær) med fyld både med og uden kød til rimelige priser, som gør dig mæt på en let og behagelig måde. Desuden kan du få en vegetarisk salat som indeholder bulgur og bønner i stedet for kød. I den kolde tid laver Vita Boost også suppe. Al maden leveres i smart emballage, som gør den nem at transportere.

Trænger du til et koffeinboost, kan du få både espresso og kaffe med mælk, som er lavet på en brasiliansk kaffe fra en særlig udvalgt kaffefarm, som brugen Yellow Bourbon-arabicabønne. Kager fås skam også; livet er jo mere og andet end kalorietælling.

Det højloftede og checkede indrettede lokale har en række barstole, hvor du kan spise, og om sommeren sætter Vita Boost et bord ud på solsiden af Godthåbsvej, der desværre er ret trafikeret.

Det er en god ide at bestille via telefon eller væbne sig med lidt tålmodighed, hvis der er mange kunder i biksen.

Vita Boost åbnede i marts 2007.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.