Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 04/02/13

VIP vinmiddag: Bourgogne 2009 Beaune til Clos Vougeot på Restaurant AOC

Tidspunkt

Onsdag 8. maj. 2013, kl 19:00

Philipson Wine

Kokkedal Industripark 10
2980 Kokkedal

Åbningstider

man-tors 11-18, fre 11-19, lør 10-15

Kontakt

70 22 68 88
 

 

Brugeromtale
Oprettet af: Philipson Wine 4. feb 2013

Årgang 2009 er en sensationel årgang i Bourgogne og omgærdet af masser af hype fra den internationale vinpresse. Opkøbere fra hele verden har hejmsøgt Bourgogne og det er meget svært, hvis ikke umuligt at finde de bedste vine til overkommelige priser. Vi smager en perlerække af de bedste 2009'er fra Beaune til Clos Vougeot og Griottes- Chambertin!

Vi skal smage ikke mindre end 11 forskellige vine fra denne superårgang fra 3 topdomainer: Domaine Henri Boillot baseret i Volnay, samt vine fra naboen i Volnay Domaine Marquis d'Angerville og den lille eliteproducent Domaine Fourrier i Gevrey-Chambertin. Vi slutter af med den fantastiske 1961 Burmester Colheita!

Restaurant AOC drives af Christian Aarø, som er uddannet kok, tjener og sommelier. Han har arbejdet på stjernerestauranter i såvel Danmark, Frankrig som England. Som sommelier er Christian Aarø tredobbelt Danmarksmester, nordisk mester og semifinalist ved to europæiske mesterskaber. Christian Aarø har modtaget flere priser, blandt andet som årets sommelier, restaurantchef og et hædersdiplom fra Det Danske Gastronomiske Akademi for superbe vinoplevelser. I køkkenet finder vi Ronny Emborg hans team og gastronomien på AOC tager udgangspunkt I at ramme så mange sanser som muligt: smagen, synet, farve og duften sættes alle i højsædet for at ophøje spiseoplevelsen fra det nye nordiske køkken, som AOC kalder "det sensoriske køkken".

Ved vores VIP middage bliver der naturligvis gjort ekstra ud af både mad og vin og deltagerantallet er meget begrænset.

•Restaurant AOC
•Dronningens Tværgade 2
•1302 KBH K

•Aperitif
•2009 Beaune 1. Cru Clos du Roi Domaine Boillot

1. ret
•2009 Volnay Les Fremiets 1. Cru Domaine Boillot
•2009 Volnay Fremiets 1. Cru Marquis d'Angerville
•Multe med champignon og brøndkarse

2. ret
•2009 Volnay Les Caillerets 1. Cru Domaine Boillot
•2009 Volnay Caillerets 1. Cru Marquis d'Angerville
•Østers Med østerfløde og agurker

3. ret
•2009 Volnay Taillepieds 1. Cru Marquis d'Angerville
•2009 Volnay Taillepieds 1. Cru Marquis d'Angerville
•Let frossen kalveinderlår med æggeblomme, peberrod, urtecreme og løjrom

4. Ret
•2009 Gevrey-Chambertin 1.Cru Combe aux Moines Fourrier
•2009 Clos Vougeot Grand Cru Henri Boillot
•Små kartofler med Vesterhavsost med bouillon på kartoffel og løvstikke

5. ret
•2009 Gevrey-Chambertin 1.Cru Clos St-Jacques Dom. Fourrier
•2009 Griotte-Chambertin Grand Cru Vieilles Vignes Fourrier
•Torsk med skorzonerrødder og svampe

6. ret
•1961 Burmester Colheita
•Rødbede is på bund af lakrids Vigtigt: Af hensyn til bordplanen, er det vigtigt, at deltagere som ønsker at sidde samlet, også bestiller samlet. Stærkt begrænset antal pladser. Der tages forbehold for ændringer i smageprogrammet.

NB! Købte billetter refunderes ikke, heller ikke ved udeblivelse fra arrangementet NB! Billetter fremsendes i PDF pr. mail og du skal selv printe

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester