Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 18/10/12

'Vi langer Gitte Stallone over disken 1.000 gange hver uge'

  • Hos Gorm´s pizza. ( Gorm i midten)) Foto: LISELOTTE SABROEHos Gorm´s pizza. ( Gorm i midten)) Foto: LISELOTTE SABROE
Det startede egentlig som en lille sjov idé. Nu er den blevet den bedst sælgende pizzaklapper overhovedet.

Gorm's Gourmetpizze i Torvehallerne er blevet et populært sted for fans af Gitte Stallone. På en måde. Da kokkeprogrammet 'Masterchef' kørte, var en af udfordringerne en dag nemlig, at kreere sin egen pizza. Gitte Nielsen var deltager og blev sat bag disken med frie hænder til at komponere sin egen udgave af den traditionelle pizza.

'Hun ville gerne lave en, der appellerede til pigerne, så hun gik efter laksen - den fortærskede klassiker. Men så twistede hun den på en måde, som jeg virkelig syntes var fed. Og passede rigtig godt ind i vores koncept med at nyfortolke tingene', fortæller ejer Gorm Wisweh. Han er selv kendt for at komme anderledes ting på sine gourmetpizzaer, som f.eks. brisler eller kammuslinger.

Læs også: Anmeldelsen af Feilberg og Otto

Den endelige Gitte 'Stallone' Nielsen pizzaklapper endte med laks, kartoffel, salat, mozzarella, rygeost, karse og agurk.

'Og jeg må sige, at den sad altså bare lige i skabet. Det var egentlig meningen, at vi bare ville have den på menuen, mens programmet kørte, men ret hurtigt kunne vi godt se, at det ville være mere end dumt at tage den af igen. Det er klart vores bedst sælgende af pizzaklapperne.'

Der er langet mere end 10.000 ’Gitte Stallones’ over disken, siden den kom på kortet i februar 2012. Og de har opjusteret, så Gorm's nu laver omkring 1.000 Gitte Stalloner om ugen, hvilket gør den til den suverænt mest populære takeaway ret.

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer

spise og blive sund

jeg savner die menu solskin pa Guhjem, roget laks
hjemmelavede rygbrod,aplekage med piskeflode.