Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 21/02/14

Vesterbro får hip hotdog-restaurant med bankboksfest

  • Arkivfoto. Foto: peter helles eriksenArkivfoto. Foto: peter helles eriksen
Snart kan du nyde champagne og meget specielle hotdogs til dj-beats og gå til fest i en vaskeægte bankboks.

Inspirationen kommer fra hotdog- og champagnestedet Bubbledogs i London og den hippe grill Wurstküche i Los Angeles - nu får København sin første hotdogrestaurant. Den er døbt Foderbrættet og åbner på Vesterbro allerede 21. marts.

Men Foderbrættet er ikke bare en udvidet pølsevogn. På menukortet findes fire forskellige slags hjemmelavede pølser, som alle serveres i hjemmebagt brød:

- Oksekød med løg, koriander og hvidløg
- Lam med harissa, løg og krydderier
- Røget svin med cheddarost og krydderier
- Tempurastegt torsk

Dertil følger naturligvis alt, hvad et hotdog-hjerte kan begære af stegte og rå løg, sennep, ketchup og syltede agurker. Som noget lidt utraditionelt kan man også toppe sin hotdog med koriandercreme med løg, teriyaki og tangsalat eller russisk salat med friterede gulerødder og stegt æg. En hotdog kommer til at koste mellem 65 og 69 kroner.

Som side orders kan man blandt andet bestille en majskolbe, fritter og løgringe. På menukortet er der fem forskellige champagner, som serveres i glas.

I weekenderne vil der også være dj's at finde i restauranten, som supplerer de grillede vidundere med elektroniske beats, funk og gamle vinyler.

Foderbrættet får adresse på Vesterbrogade 41, hvor der tidligere har ligget en bank, og nede i kælderen står der stadig en bankboks fra 1935. Denne bankboks bliver indrettet som en bar, der først åbnet klokken midnat fredage og lørdage. Her et det muligt at drikke en cocktail og nyde en snack til hiphop-musik.

Hvad: Foderbrættet
Hvor: Vesterbrogade 41, Vesterbro
Hvornår: Åbner fredag 21. marts