Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 11/01/18

Verdenskendt rom åbner mindful pop-up-restaurant

  • Foto: Ikke oplyst
Det bliver fokus på fordybelse og ro, når ny mindful pop-up åbner med gourmetmad og cocktails.

Det går stærkt ude omkring de danske spiseborde, når der skal kastes mad i maven. IPhone, tv, børn og arbejde tager opmærksomheden, når kroppen skal have føde.

Det vil romproducenten Zacapa gerne lave lidt om på.

Læs også: Nu åbner Vesterbros nye asiatiske smagsekplosion

Så de åbner en pop-up-restaurant torsdag 18. januar, som vil have fokus på mere fordybelse og ro, mens maden bliver spist. Det sker på Restaurant Gemyse i Tivoli, hvor de har sat en hold sammen, der kan give gæsterne en lidt anderledes - og dybere oplevelse. Restauranten hedder NUET, og har to seats på dagen til 790 kr., hvor man både får gourmetmad og cocktails.

Mindfulness- og spiseekspert Maria Helander er med under hele middagen, og guider gæsterne igennem måltidet med forskellige værktøjer.

Den danske violinist Andreas Bernitt har ydermere komponeret et unikt stykke musik til aftenen, som også skal få gæsterne til at komme helt ned i gear og koncentrere sig om maden.

»Målet med Nuet er at hjælpe gæsterne med at være tilstede, så de nyder mad, drikke og samtale 100%. Vi mener, at veltilberedt mad og drikke smager bedst i selskab med andre, og at middagen er et vigtigt redskab, når vi skal pleje vores relationer. Undersøgelsen peger på, at vi er meget distraherede, når vi spiser sammen med andre. Derfor vil vi gerne udfordre gæsterne til at fordybe sig i samtalen om den mad og de drikkevarer, de oplever på tallerkenen og i glasset foran dem,« siger Maria Vegeberg Gram, Senior Luxury & Scotch C&E Manager hos Diageo Reserve, der fører Zacapa.

Læs også: Dansk bartender sætter rekord ved VM

Menuen er komponeret af den svenske kok Edin Dzemat, som er teamet op med den svenske bartender Josephine Sondlo og den danske bartender Jonas Brandenborg Andersen, begge er tidligere blevet kåret til Nordens bedste bartender og også begge strøget i top syv i verdens største cocktail-konkurrence, Diageo World Class.

Hvad: Zacapa NUET
Hvor: Gemyse Nimb, Tivoli, Vesterbrogade 3, 1620 København
Hvornår: Torsdag 18. jan 2018 kl. 17-22 To seatings
Hvor meget: 790 kr. for mad og cocktails
Hvordan: Find billetter her

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort