Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 13/03/15

Verandah

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Restaurantanmeldelse, The Standard (Verandah, Studio, Almanak) Foto: Katrine Emilie AndersenRestaurantanmeldelse, The Standard (Verandah, Studio, Almanak) Foto: Katrine Emilie Andersen
OBS: Stedet er lukket Ambitiøst indisk køkken i lyse nordiske rammer. Verandah er en af The Standard med smuk udsigt til havnefronten.

OBS: Stedet er lukket

Verandah er placeret i stueplan til venstre for indgangen i The Standard. Restauranten, der er indrettet af det dansk-italienske designteam GamFratesi er ikke, hvad man normalt forbinder med indisk restaurant i Danmark.

Her er højt til loftet, hvidt og lyst med masser af grønne træer placeret i hele lokalet. Store blå gardiner hænger i vinduerne, ligesom stole og sofaer er holdt i blåt og gråt. Kun lamperne sender tankerne på indisk himmelfart.

Her er 80 pladser i alt, herunder 58 i restauranten, 8 i baren og 14 i loungen. Verandah serverer aftensmad alle ugens dage, undtagen mandag.

Derudover indiske tapas og snacks og ikke mindst indiske cocktails i hele restaurantens åbningstid.

Verandah er den første moderne gastronomiske indiske restaurant på disse breddegrader, og er blevet til i tæt samarbejde mellem kokken Karam Sethi (som er den yngste, indiske Michelin-stjernede kok nogensinde) og hans kreative sparringspartner Rizwana Merchant, som er tidligere dessert-køkkenchef på Osteria dell’Arancio i Grottammare i Italien og General Manager på deres søsterrestaurant i London.

Moderne indisk

Verandah serverer moderne pan-indisk mad, lavet med hovedvægt på regionale årstidsbestemte råvarer. Et omhyggeligt sammensat vinkort er der også udarbejdet, ligesom at gæstfrihed og service er i højsædet, da det i den indiske kultur er næsten ligeså vigtigt som maden selv.

I 2015 introducerede Verandah et koncept, hvor de fokuserer på en enkelt region i Indien i to måneder ad gangen.

På den måde har man mulighed for at komme på en rejse gennem alle regioner i Indien og smage på de forskellige køkkener i løbet af et år. Derudover er det nu også muligt at kigge forbi restauranten til en enkelt ret til priser på omkring 80 kr. for en forret og 140 kr. for en hovedret.

Alternativt kan man prøve sig frem i barens og loungens menukort, som byder på snacks og nashta retter, som er en slags indiske tapas.

Tasting menu med fem sæsonbestemte retter koster 600 kr. (550 kr. for en vegetar tasting menu). Dertilhørende vinmenu koster 495 kr.
Teatermenu med tre sæsonbestemte retter koster 400 kr. Dertilhørende vinmenu koster 350 kr. Og så er der a la carte retter.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

AOK Tjenester