Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 13/05/08

Vaffelbageriet

Vaffelbageriet

Vesterbrogade 3, Tivoli
1620 København V

Åbningstider

i Tivolis åbningstid. Lukker et kvarter før Tivoli lukker.

Kontakt

33 13 24 19
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Isbarer

 

 

 

  • Foto: Vibeke Toft har fotograferet en vaffel fra Vaffelbageriet Foto: Vibeke Toft har fotograferet en vaffel fra Vaffelbageriet
Vaffelbageriets stolthed er romisen, hvor der til 20 liter is anvendes en liter rom, og rosinerne har fået lov at trække af den. Desuden fås pandekager, æbleskiver og lagkager. Du kan bl.a. få likør, ægte chokolade eller lumumba til lækkerierne.
Pandekager, æbleskiver, isanretninger, vafler med syltetøj og hjemmelavet romis, belgiske vafler med flødeskum, softice, fromagekager, medaljer, lagkager ...

Lækkerierne vil ingen ende tage i cafeen Vaffelbageriet i Tivoli, der ligger ved siden af forlystelsen Galejen og over for Odin Expressen.Her kan du både sidde inde og ude.

Du kan bl.a. få likør, wienerkaffe eller lumumba til lækkerierne. Du kan også få en kop chokolade, lavet på gammeldags kogechokolade.

"Vi lever af at lave noget specielt, for det er vigtigt, at publikum oplever, at det er en speciel oplevelse at komme i Tivoli", siger restauratør Knud Krætzmer, som sammen med sine kone Benedikte driver Vaffelbageriet i Det Muntre Hjørne, som hjørnet af Tivoli, der vender ud mod Bernstorffsgade og Tiegentsgade, hedder.

Det var hans farmor, der startede Vaffelbageriet i 1906, efter at hun fem år tidligere havde købt en opskrift på isvafler i Berlin for 500 kr., hvilket har været en mindre formue på det tidspunkt. Fra starten serveredes vaflerne med flødeskum og frugt, for isen var ikke opfundet endnu.

Knud Krætzmers far hentede diverse isopskrifter i USA, men de blev alle umoderne i midten af 50'erne, hvor folk pludselig ville have softice. Men fra 1991 har der igen været hjemmelavet dansk flødeis og sorbet på vaflerne. Vaffelbageriets stolthed er romisen, hvor der til 20 liter is anvendes 1 liter rom, og rosinerne har fået lov at trække af den, så den rigtig smager igennem.

En gammeldags hjemmelavet vaffel med to, tre eller fire kugler serveres med guf, syltetøj og flødeskum.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.