Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 21/09/17

Trio

  • Trio i Axel Towers er så internationalt cool, som det overhovedet kan blive. Kom med indenfor her - og se Danmarks måske fedeste toilet. Københavns nye gourmetrestaurant Trio ligger i Axel Towers og har en, skal vi sige ok, udsigt over byen.Læs alt om restauranten her. Foto: Rasmus Kramer Schou

    Trio i Axel Towers er så internationalt cool, som det overhovedet kan blive. Kom med indenfor her - og se Danmarks måske fedeste toilet. Københavns nye gourmetrestaurant Trio ligger i Axel Towers og har en, skal vi sige ok, udsigt over byen.

    Læs alt om restauranten her.

    Foto: Rasmus Kramer Schou
Gourmetrestaurant på 9 og 10 etage i Axel Towers

20. september 2017 indledtes en ny ære i København, hvor kan man komme højt til vejrs. Det skete, da Restaurant Trio slog dørene op for en stor satsning i Axel Towers.

»Navnet lå jo lige til højrebenet, den kan simpelthen ikke hedde andet,« fortæller Christian Aarø, som sammen med Søren Selin ejer Restaurant Trio. De driver i forvejen AOC med sine to Michelin-stjerner og en af byens helt lysende gourmet-light restauranter i No. 2.

Billedserie: Se Trios eksklusive cocktailbar og gourmetrestaurant

»Men selvom restauranten hedder Trio, så sætter vi den faktisk rent ambitionsmæssigt over No. 2, men en smule under AOC. Det bliver i prisskalaen seks retter til 600 kr., og der er både a la carte og menu heroppe.«

Læs også: Se billederne: Axel Towers indviet med musik og kongeligt besøg

Heroppe betyder på 10. etage af Axel Towers. Faktisk de tre øverste etager i Axel Towers Tårn D, hvor de også åbner cocktail-skybar (på 9. etage) og eksklusive selskabslokaler (på 8. etage).

Axel Towers består af i alt fem sammenvoksede, cirkulære tårne med varierende højde fra 28 til 61 meter og 40.200 m² fordelt med 23.000 m² over terræn. Foto: Rasmus Kramer Schou

For ligesom at starte nedefra, så bliver selskabslokalerne med plads til omkring 70 personer, og selvom både udsigt og omgivelser oser af eksklusivitet med udsigt til Sverige og lækre materialer, så bliver det til at betale for både konfirmantionen, logen og dem der har lyst til en unik private dining-oplevelse. 8. sal har eget køkken.

På 9. etage er Trios cocktailbar så åbnet - ledet af Gobo Hansen, som kommer direkte fra cocktailbaren Ruby. Og her er højt til loftet, idet der i en del er åbnet op til restauranten på 10. etage. En god håndfuld loungeborde i vokset sort stål og jern gør, at man kan sidde behageligt og nyde udsigten.

»Vi vil gerne prøve noget nyt her. Man kan jo gå ind i alverdens skybarer og få en relativt dårlig drink til en relativt voldsom overpris, bare fordi det er en skybar. Det vil vi gerne lave om på,« fortæller Søren Selin.»Man må jo ikke drikke på tom mave,« forklarer han og fortsætter: »..og alkohol går altså ret godt med mad, så vores cocktailbar bliver faktisk en, man også kan spise i. Man kan få alt på kortet som også gælder i restauranten - plus selvfølgelig nødder og lidt snacks.«Cocktailbaren har plads til 30 gæster, plus 22 spisende, og er ligesom restauranten holdt i mørke toner, trægulv og stof i loftet - mens cocktailstilen bekender sig til en blanding af nordisk og old school comfort.Læs alt om restauranten her. Foto: Rasmus Kramer Schou

Læs også: Se billederne: Kom med helt indenfor i Københavns nye vartegn

»Vi vil gerne prøve noget nyt her. Man kan jo gå ind i alverdens skybarer og få en relativt dårlig drink til en relativt voldsom overpris, bare fordi det er en skybar. Det vil vi gerne lave om på,« fortæller Søren Selin.

»Man må jo ikke drikke på tom mave,« forklarer han og fortsætter: »..og alkohol går altså ret godt med mad, så vores cocktailbar bliver faktisk en, man også kan spise i. Man kan få alt på kortet som også gælder i restauranten - plus selvfølgelig nødder og lidt snacks.«

Cocktailbaren har plads til 30 gæster, plus 22 spisende, og er ligesom restauranten holdt i mørke toner, trægulv og stof i loftet - mens cocktailstilen bekender sig til en blanding af nordisk og old school comfort.

Læs også: Her er Københavns billige Michelin-restauranters småbrødre

»Her er åbent fra mandag til lørdag og i weekenderne skruer vi også lidt op for musikken,« fortæller Christian Aarø.

Allerøverst ligger så selve Restaurant Trio, og her har de gaflet Simon Thrane som køkkenchef. Han har, udover at vinde et par kokkekonkurrencer de seneste år, været assisterende køkkenchef på Søllerød Kro.
»Det bliver Simons køkken. Vi har selvfølgelig testet idéer og nye retter af sammen, og kommer også til at gøre det fremadrettet, men jeg holder mig til AOC,« forklarer Søren Selin.

Køkkenstilen bliver dogmefri og kan hive indslag ind fra hele verden, men vil hovedsageligt koncentrere sig om lokale råvarer i sæson.

Læs også: Se billederne: Sådan så Nørreport Station ud i gamle dage

»Men altså vi får også en stor indendørsgrill, så vi får den subtile røgsmag ind i retterne. Ikke til det hele, men måske lige grillsmagen af en jomfruhummer, der har kysset grillen, eller en grillet purløgsolie,« siger Søren Selin.

Trio har 80 pladser til spisende gæster med indbyggede sofaer og som de første i landet stolen PK1, der først rammer butikkerne senere - samt en 25 kvm østvendt terrasse til rygning eller velkomstdrink.

Læs også: Se billederne: Kom med helt indenfor i Københavns nye vartegn

»Det er ret spektakulært, synes vi,« forklarer Christian Aarø.

»Indenfor har vi fået bygget en repos ud mod vinduerne, der hvor 9. og 10. etage er slået sammen, så man kan næsten hænge ude over byen og spise. Plus, et af vores toiletter er altså sygt. Det har et kæmpe panoramavindue bag kummen, det må være landets flotteste toilet«.

Er det her Københavns fedeste toilet?Læs alt om restauranten her. Foto: Rasmus Kramer Schou

Billedserie: Se Trios eksklusive cocktailbar og gourmetrestaurant

Hvad: Restaurant Trio
Hvor: Jernbanegade 11, Vesterbro
Hvornår: Åbnede onsdag 20. september 2017

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Super for drinks - glem restauranten

Store forventninger blev hurtigt afløst af skuffelse.
Havde ringet, for at reservere et godt bord til to - med udsigt til min kæreste og mig. "Selvfølgelig - du får vores bedste bord".
Ankommer, 1 time før, i god tid til drinks og alt virkede godt. Super sødt staff og glimrende drinks. Blev vist ovenpå - til et bord lige ved trappen, ud for elevatoren, under to flugtvej lysskilte. "Vi kan slet ikke give bestemte borde til gæster". Det løste sig dog og vi fik et af de bedre borde med udsigt - for én - mod Rådhuspladsen. Plads nr 2 var lige op ad væggen. I det hele taget har de kun to borde hvor begge kan kigge ud.
I løbet af aftenen var vi så vidner til 2 forsøg mere, på at få afsat det elendige bord (som slet ikke burde være der). Gæsterne her fik også andre steder at sidde indtil 2 "se mig" piger endelig lod sig spise af med det.
Maden - kæmpe skuffelse - end ikke i nærheden af CoFoCo standard og til det dobbelte. Indretning - so so. Forsøg på cool minimilisme dækker over hurtige løsninger,- se blot føringen af ledninger på de rå betonvægge. Loftplader passer ikke og man fik faktisk en fornemmelse af, at denne restaurant ikke kommer til at holde. Igen - staff var søde, men alt for få. De stakkels mennesker løb rundt og vi endte med at bruge 4 timer på en meget skuffende middag.
Natklub ? Yes ! Bar over det hele ? Maybe.

 

Great atmosphere but really bad food..

We had booked a table on monday d 25 of september, shortly after the grand opening so we had no clue whats the menu going to look like as it did not exist on the internet.

Firstly, it was difficult to find the entrance to TRIO as Axel torv consist of 5 towers and there is no signage.

Once we arrived we where warmly greeted and seated, then the dissappointment started, Trio has the option of 8 dishes for 695 (I dont recall the exact amount) and three of the dishes are desserts.
As my partner is not fan of desserts we asked the waitress if it was possible to choose other dishes instead af the desserts - the waitress informed us that if they did that exsecption then they have to do it for all costumers... ( what kind of answer is that, have you guys heard of costumer service? If you guys dont know what to say- how about just saying: If will chance the dynamics and the menu is especially picked by the chef) Thats an answer i can live with...

So we picked a la carte - total of 6 dishes, the first three where appetizers, very small portions and actually nothing of excitement.

Then arrived a fish dish that was ridiculously small on a very big plate so it looked even smaller. Surprisingly the fish was tasty.

Then came the meat dishes (both beef), shot rib and dont recall what the other dish was called. The quality was just terrible, the meat was very chewy, and the short rib was not tender at all. I could with 100% garanti get meat from NETTO for 25 kr with much flavor and tenderness.

I would never recommend the food as it is NOT value for money!!!! Trio you really need to step up your game...

If one wants to try out the place just go and grab a cocktail and enjoy the view at the bar.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

AOK Tjenester