Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 14/05/14

Trabibar

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Michael Bothager Foto: Michael Bothager
  12  
Der er fokus på øl, kvalitetsvodka og rockmusik på Trabibar, som naturligvis har taget navn efter den østtyske kultbil.

Lige over for Folkets Park på Nørrebro, som er et yndet hang-out sted for såvel bydelens børnefamilier og de alternative punktyper, finder man Trabibar.

Baren åbnede i 2012 med fokus på øl, kvalitetsvodka og rockmusik. Og fordi Trabibar kun har 37 kvadratmeter at gøre godt med, er det samtidig tilladt at ryge for ligesom at gøre rock'n'roll-stemningen komplet.

Gider man ikke røgen, er der også mulighed for at sidde uden for baren og betragte livet i Folkets Park, som sjældent er kedeligt.

Der er seks forskellige fadøl og endnu flere flaskeøl fra bl.a. Danmark og Tyskland at vælge mellem, og fra kl. 17 til 20 er der fyraftenstilbud på en stor fadøl til bare 25 kr. Skal der være endnu højere alkoholprocent i din drik, kan du fx prøve en kryddervodka, chili-anis vodka, pebermynte vodka eller citrongræs-ingefærs vodka.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.