Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 06/03/17

Toto Vin & Spisebar

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Ambitiøs vinbar på Amager fra folkene bag Salon 39.

På Amagerbrogade åbnede der i starten af 2017 en ambitiøs vin- og spisebar ved navn Toto.

Herinde er der fokus på enkel middelhavsmad, som man kan bestille som små- og større sæsonbestemte retter. Som et fast indslag på menuen vil man finde en 600-grams Cote de Boeuf med bernaise til 2 personer. Hvis man derimod blot er en smule sulten, kan man hoppe ombord i et udvalg af snacks, oste og charcuteri.

Al mad bliver lavet foran gæsten, nemlig bag baren, så der er mulighed for at komme helt tæt på, mens kokken tilbereder din mad. I køkkenet bag baren har de også en fransk vintage rotisseri-grill, hvorfra man kan bestille mad fra spydene.

Foto: PR

Vinene på det alsidige kort er fra hele verden - over klassiske vine fra den gamle verden samt spændede vine fra den nye vinverden.

Der findes på kortet  både konventionelle som narturvine og biodynamiske, og der er samtidig masser af økologiske titler at dykke ned i.

Der vil altid være minimum 15 vine på glas at vælge mellem, og disse skiftes jævnligt ud efter årstid og menu. Tirsdag, onsdag og torsdag vil man som et fast indslag kunne få et glas cava til en flad 50er, og en hel flaske til 250kr.

Tanken bag Toto Vin & Spisebar er at blive den lokale restaurant og vinbar, hvor man altid kan komme forbi, om det er til et godt og solidt måltid på en hverdagsaften, at nyde et godt glas vin i hyggelige omgivelser eller om man vil gå ‘all in’ i weekenden og spise flere retter med gode vine fra det store og alsidige vinkort.

Bag Toto Vin & Spisebar står en gruppe på fire personer. Kasper Georg Jensen, Thomas Raae Rasmussen, Jakob Koch Nielsen og Morten Lindegaard Skjold Jensen. Kasper og Thomas står i forvejen bag Salon 39 på Frederiksberg.

Toto åbnede februar 2017.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.