Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 08/02/12

Torvehallernes Smørrebrød

Torvehallernes Smørrebrød

Frederiksborggade 21
1360 København K

Åbningstider

Tir-tor: 10-20, fre 10-21, lør 10-19, søn 11-18

Kontakt

6070 4780
 

Køkkentype

Dansk - traditionelt

Smørrebrød

 

 

 

  • To små sildebidder serveret på Mågestellet kostede ved åbningen 50 kroner. Foto: Else BjørnTo små sildebidder serveret på Mågestellet kostede ved åbningen 50 kroner. Foto: Else Bjørn
  • Hallernes Smørrebrød åbnede i torvehallen længst fra Nørreport 7. februar 2012. Foto: Else BjørnHallernes Smørrebrød åbnede i torvehallen længst fra Nørreport 7. februar 2012. Foto: Else Bjørn
  • Hallernes smørrebrød har en håndfuld barstole, hvor du ved åbningen f.eks. kunne spise smørrebrød med roastbeef til 43 kroner og æg og rejer til 38 kroner. Prisen for take away er den samme. Foto: Else BjørnHallernes smørrebrød har en håndfuld barstole, hvor du ved åbningen f.eks. kunne spise smørrebrød med roastbeef til 43 kroner og æg og rejer til 38 kroner. Prisen for take away er den samme. Foto: Else Bjørn
Torvehallerne har fået en smørrebrødsbiks, der også sælger retro-pindemadder fra sidst på eftermiddagen.

OBS: Har endnu ikke fået dankort-automat

Først blev det danske smørrebrød rehabiliteret. Så blev mormors retter moderne.

Nu er turen kommet til pindemadderne, som torvehallernes nyåbnede smørrebrødsbiks sælger i æske som små blandede smagsprøver på dagens smørrebrød, som du i bedste retro-stil kan servere for dine gæster, efter at du som den iskolde, blonde Kirsten i Bille Augusts film Tro, Håb og Kærlighed har klappet i hænderne og annonceret: Så er der pindemadder!
Se Tro, Håb og Kærlighed i Cinemateket

Pindemadderne er dog først klar midt på eftermiddagen, så skal du bruge dem før, skal du bestille.

Foruden en håndfuld forskellige stykker smørrebrød fra 38 kroner stykket, som serveres på Mågestellet, kan du få spændende danske øl fra bl.a. Mikkeller, snaps til silden og vand.

Hallernes Smørrebrød har også planer om at sælge dagens mormor-ret til at tage med eller spise på stedet fra kl. 16 til ca. 80 kroner.

Hallernes Smørrebrød åbnede 7. februar 2012. Bag den står bl.a. Mikkel Sarbo, som sammen med sin søster i forvejen har Tante T i Viktoriagade og i Kødbyen.

Mere smørrebrød
GUIDE: De 5 gode smørrebrødssteder

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.