Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 07/08/14

Tony's

Tony's

Havnegade 47
1058 København K

Åbningstider

Køkkenet er åbent hele ugen 17.30-22, søndag dog til 21.

Kontakt

33 13 33 07
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Italiensk

Kosmopolitisk

Måltider

Middag

Søndagsmiddag

 

 

 

  • På Tony's kan du vælge 3 retter for 200 kroner. To af hovedretterne skal du betale op til 100 kroner i tillæg for, men spaghetti og kødsauce, som Lady & Vagabonden spiser på Tony's i Disneys tegnefilm, koster ikke ekstra. Foto: Else BjørnPå Tony's kan du vælge 3 retter for 200 kroner. To af hovedretterne skal du betale op til 100 kroner i tillæg for, men spaghetti og kødsauce, som Lady & Vagabonden spiser på Tony's i Disneys tegnefilm, koster ikke ekstra. Foto: Else Bjørn
  • Tony's i Havnegade der den New yorker-italienske lillebror, og her kan man altid sætte tænderne i en yderst populær spaghetti meatballs. Foto: Else BjørnTony's i Havnegade der den New yorker-italienske lillebror, og her kan man altid sætte tænderne i en yderst populær spaghetti meatballs. Foto: Else Bjørn
  12  
Madklubbens italiensk/new york'sk restaurant med samme navn som Lady & Vagabondens spisested serverer selvfølgelig spaghetti og kødboller.

Holdet bag de succesfulde Madklubben-spisesteder fik i 2009 lyst til italiensk og udvidede biksen med det new yorker-inspirerede italiano-spisested Tony's i Havnegade overfor Conrans restaurantkompleks Custom House, der også huser en italiensk restaurant - omend i en lidt højere prisklasse.

Se billedserien fra åbningsreceptionen på Tony's i 2009.

Mere mafia end Disney
Tony's er også navnet på Lady & Vagabondens baggårds-spaghetti-restaurant, men at dømme efter tegningen på indbydelsen til receptionen, er navnet mere inspireret af gangster-mafiosos end Disney-film.

Restauranten ligger i en høj kælder og på 1. sal. Man sidder tættest på 1. sal, hvor køkkenet er åbent mod gæsterne, og nogle gæster synes, at førstesalen er hyggeligere end underetagen. Du er heldig, hvis du får en plads ved vinduet, så du kun har naboer til den ene side.

Vær opmærksom på at Tony's har flere sæt gæster ved hvert bord på en aften, så du har bordet i et begrænset tidsrum.

Maden er enkel og smukt anrettet. Vær opmærksom på, at tilbuddet på den tre-retters menu kan fordoble sig, hvis du vælger nogle af de dyrere retter på menukortet, samt at du bliver bonnet 40 kroner for en flaske vand.

Madklubbens succes var startskuddet
I foråret 2007 åbnede Anders Aagaard Jensen Madklubben, der med små fikse retter fra 100-kroner hurtigt blev en succes, når studerende og vi andre uden sorte Amex-kort skulle ud at spise fint.

Fortid i Cofoco
Anders Aagaard Jensen har en fortid i Cofoco-imperiet, som også lagde ud med den S.U.-venlige restaurant Cofoco, som i dag også har en del italiensk-inspirerede spisesteder.

Book dit bord online
Brugeromtale
Oprettet af: Simon Leo Hansen 8. jun 2009
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.