Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 04/04/14

Toldboden

  • PR fra Toldboden Foto: PRPR fra Toldboden Foto: PR
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Mad, fest, brunch, udsigt, sol, havn. Ja tak til det hele. Smut en tur på Toldboden og se København fra sin bedste side.
Adressen fås næsten ikke bedre. Med fødderne i vandet og Kastellet i baghaven er Toldboden et ægte københavner-smørhul.

Den store lageragtige hal med de kæmpe vinduer ud mod himmel og hav har mange funktioner og formået at bevare sin havne-agtige urbane coolness, som var den taget ud af en lærebog for arkitekter.

Her er både råt og hyggeligt. Masser af bænke udenfor, højt til loftet indenfor, glat betongulv og frisk havluft i lungerne. De hårde træbænke bliver blødt op af imiteret skind, de lyse metalbjælker liver stedet op og drivtømmer samt maritime memorabilia bliver brugt aktivt i indretningen.

Her er gang i den nærmest hele dagen.

Her er Harbour Grill med selvbetjening og alt godt fra havet, Harbour Eatery med Afterwork bar fra kl. 16, og udendørs bar hver dag, hvis vejret tillader det.

Og så er der den kendte brunch hver lørdag og søndag. Her sættes kvalitet over kvantitet - de gænge klassikere er her, men her er ikke otte forskellige youghurt eller femten slags marmelade at vælge imellem, til gengæld er der rigeligt af gode råvarer lavet fra bunden, og de skal nok få alle mætte.

Natklubben banker derudad hver weekend med en ambitiøs musikprofil. Ejerene af Toldboden har også Restaurant Julian på Nationalmuseet og står for Copenhagen Street Food.

Book dit bord online
Brugeromtale
Oprettet af: Maja 8. jul 2013
Senest redigeret af Maja 8. jul 2013

Titlen 'Byens Bedste Fest' er tildelt TOLDBODEN i 2013, ikke alene pga. det flotte interiør og smukke beliggenhed med udsigt til Kongeskibet og Sixtus Batteriet, men fordi festen er en unik oplevelse.

DinnerClubbing
I Toldboden finder du et hav af muligheder for en festlig aften ude. Under konceptet ‘DinnerClubbing’ kan du f.eks. nyde en god middag med bøf og skaldyr, hvor du efterfølgende kan gå direkte i natklubben og feste videre – nemmere bliver det ikke.

International musikprofil
Rent musikalsk byder Toldbodens natklub både på nationale og internationale dj’s bl.a. Joey Negro, Pete Gooding, Le Gammeltoft, Kenneth Bager, Jean Von Baden og mange andre. Klubben har desuden Nordens største Funktion-One anlæg, så der er dømt kvalitetslyd på kajen.

Solid kombination af kvalitet og bæredygtighed
De intime rammer tager udgangspunkt i værdier om et bæredygtigt miljø, bl.a. er lokalerne unikt indrettet med genbrugstræ, læder og andre organiske materialer. Mens baren rummer et hav af kvalitetsprodukter til førsteklasses drinks og et super serviceniveau leveret af professionelle bartendere. Desuden er der rig mulighed for at reservere bord og afholde pre-events i byens smukkeste omgivelser.

Mere musik
Toldboden har gennem tre sæsoner haft samarbejde med Locomusic om at præsentere et solidt jazzprogram under Copenhagen Jazzfestival. Derudover afholder Toldboden intimkoncerter inkl. middag. Tidligere har Toldboden bl.a. haft besøg af Dúné, Grafisk Musik og Mads Langer, næste intimkoncert er med Roben & Knud 5. september.

Toldboden er udviklet af Erik Skibsted Hey fra Luftkastellet & Jesper Julian Møller fra Restaurant Julian i Nationalmuseet.
Se mere om Toldboden via Toldboden.com eller via Toldboden på Facebook

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.