Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 04/09/18

To store restaurant- festivaler i efterårsferien: Spis på Michelin- restaurant for 400 kr.

Tidspunkt

 

  • Aamanns 1921 er en af de restauranter, du kan besøge under Dining Week. Foto: Asger Ladefoged

    Aamanns 1921 er en af de restauranter, du kan besøge under Dining Week.

    Foto: Asger Ladefoged
To restaurantfestivaler kæmper om at fylde københavnernes sultne maver i efterårsferien.

I 2011 fik København en ny restaurantfestival ved navn Dining Week. Den voksede sig hurtigt stor og populær, og for et par år siden meldte konkurrenten DinnerDays sig klar til kamp med et lignende tiltag. Det betyder, at man kan spise billigt på stribevis af restauranter i skolernes efterårsferie, uge 42.

Koncepterne for de to festivaler er stort set ens. Dining Week tilbyder tre retter for 225 kr., mens DinnerDays tager 200 kr. Man vælger den restaurant, man vil spise på, booker bord online og betaler, og så møder man blot op på det valgte tidspunkt i uge 42 og får serveret maden. Under festivalerne kører de deltagende restauranter med hver deres særlige menu, som man kan se på Dining Weeks og Dinnerdays' hjemmesider, inden man bestiller. Nogle restauranter tilbyder også vinmenu.

Temaet for Dining Week er denne gang delemad, så man får alle retter serveret til deling ved bordet.

Blandt de restauranter, der deltager i Dining Week, er Bazaar, Aamanns 1921, The Fat Pike, Spuntino, Fleisch og P2 by Malbeck, mens DinnerDays har bl.a. Hummer, Kul, Krogs Fiskerestaurant og Bodil på programmet. Hos DinnerDays har man desuden mulighed for at gå gourmet-vejen, hvis man lægger lidt flere penge. Michelinrestauranten 108 samt Brace og Trio deltager nemlig også i festivalen, men her er prisen 400 kr. for tre retter.

Der plejer at være rift om billetterne, så det er en god ide at være hurtig på tasterne. Allerede nu kan du sikre dig en plads i billetkøen til Dining Week her. DinnerDays åbner for billetsalget her onsdag 5. september.

Hvad: Dining Week og DinnerDays
Hvor: Restauranter flere steder i byen
Hvornår: 15.-21 september
Hvor meget: 225 kr. eller 200 kr.
Hvordan: Køb billet til Dining Week her og billet til DinnerDays her.