Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/03/17

To grand-old legender inviterer til kokkekamp

  • Scener fra et cook-off: Kokkene Nicolai Tram og Bo Lindegaard hilser rigtig pænt på hinanden, mens Timm Vladimir prøver at holde en sober tone.  Foto: Rasmus Kramer Schou

    Scener fra et cook-off: Kokkene Nicolai Tram og Bo Lindegaard hilser rigtig pænt på hinanden, mens Timm Vladimir prøver at holde en sober tone.

    Foto: Rasmus Kramer Schou
Oplev Francis Cardenau vs. Bo Jacobsen i den måske mest episke kokke-battle ever i Timm Vladimirs Køkken.

Du kender break-dance battles, hvor to seje typer kaster sig rundt på gulvet i sindssyge stillinger og får hu-hejende håndtegn med af publikum, inden én af dem vinder æren, det halve kokkerige og uendelig håneret.

Den disciplin findes skam også i kokkeverdenen. Her hedder den Cook-Off, og det koncept har Timm Vladimirs Køkken kørt et par gange efterhånden.

To kompetente kokke-kombattanter får udleveret en mystery-box med råvarer, og skal så på en time ryste de bedste retter ud af ærmet. Timm Vladimir er selv sprechstallmeister og guider/interviewer undervejs, så man som publikum seriøst får fuld valuta for pengene og rent faktisk bliver klogere på kokkenes hemmelig tricks.

Se billederne: Slåskamp i køkkenet hos kendt TV-kok

Fredag 24. marts kl. 21.30 er der dømt mester-kok-battle, når to legendariske kokke indtager arenaen. Det er nemlig lykkedes at sætte Francis Cardenau op mod Bo Jacobsen fra Restaurationen. Begge er ikke bare nogle af de mest respekterede, elskede og underholdende kokke i landet - der er også dømt underholdning i særklasse, og man kan også være sikker på et veritabelt kavalakade af heftige franske/danske one-liners, når først Francis folder sig ud, hårdt bakket op af den evige kørende mund på Bo, der har en mening om alt og er erklæret gammel, sur mand.

Endnu mere valuta får man, når man hører, at hele arrangementet faktisk er gratis og åbent for alle, der har lyst til at hygge sig i et godt gastronomisk selskab.

Der bliver serveret ret seriøse cocktails til ca. halvdelen af markedsprisen (ca. 60 kr.) og stemningen plejer at være endog meget afslappet, må vi sige festlig?

Beliggende nærmest PÅ Valby Station er der ingen undskyldning for ikke at møde op og opleve den ægte Rumble in the Kokke-Jungle.

Inden selve cook-off afholdes der det hyggelige Folkekøkken, hvor aftens tema er det “Køkkenets livretter”, og man ved fællesborde kan spise sig mæt. Folkekøkkenet kræver billet, hvorimod man til Cook-Off bare møder op og håber at få en plads.

Hvad: Late Nite Cook Off
Hvor: Timm Vladimirs Køkken, Skolegade 19
Hvornår: Fredag d. 24. marts kl. 21.30
Hvor meget: Gratis adgang og åbent for alle

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register