Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

The Taco Shop

  • The Taco Shop på Nørre Farimagsgade Foto: Else BjørnThe Taco Shop på Nørre Farimagsgade Foto: Else Bjørn
Her kan du få mexicansk mad, som den laves i det sydvestlige USA. Retterne bygger på faste elementer som tortilla chips, kødsovs, tomatsalsa med frisk koriander, spanske ris, blandet salat og guacamole. For de travle kan maden tages med.

Mexicansk mad, som den laves i det sydvestlige USA, har for længst bredt sig til store dele af den vestlige verden og her i byen er den mest autentisk repræsenteret af The Taco Shops tre filialer.

Retterne bygger på faste elementer som tortilla chips, kødsovs, tomatsalsa med frisk koriander, spanske ris, blandet salat og guacamole. Ting, der laves fra grunden hver dag efter originale amerikansk-mexicanske opskrifter.

Foruden tacos og nachos er der blandt andet burritos - fyldte, bløde hvedemelstortillas med fyld - og vælger du en chimichanga, får du et komplet måltid bestående af en stor friturestegt tortillapakke med oksekød eller kylling, bønner og ost toppet med ranchero sauce, cheddar og creme fraiche plus de let tomatiserede spanske ris, mexicansk salat af iceberg - ikke noget kinakål her! - oliven og jalapeño-chili.

For de nysgerrige er det værd at prøve dagens ret, Today's special, som ofte er lidt mere "ægte" mexicansk end de faste retter. Det kan for eksempel være enchiladas, ruller af majstortillas der har været en tur i ovnen med fyld af oksesmåkød i chilisovs.

Som lysskiltet i vinduet, "Mexican food to go", indikerer, bliver langt størstedelen af Taco Shops produktion taget med hjem, men for de travle er det muligt at spise siddende skulder mod skulder på lidet komfortable taburetter ved diske langs væggene og vinduerne.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.