Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 30/06/16

The Organic Boho

  • Foto: PR Foto: PR

10 år i modebranchen var nok for Karina Nayja Bruun.

Så hun mærkede efter, tog til Ibiza, og blev inspireret af deres holistiske måde at anskue verden på. I 2014 åbnede hun så The Organic Boho, veganske madlavningskurser på en økologisk farm, hvor hun kunne teste sine kulinariske idéer af.

Læs også: Brunch-tip: Sådan får du det umulige bord på d'Angleterre

Det fik hurtigt medvind, så hun besluttede at teste konceptet af herhjemme, hvor hun gjorde premiere på Roskilde Festivalen 2015, og så gik det pludselig stærkt.

I 2016 åbnede hun så en restaurant på Gothersgade 5 med veganske retter i overflod. Siden er The Organic Boho flyttet til Christianshavn, hvor retterne nu bliver serveret i Prinsessegade.

Menukortet byder på breakfast bowls, juicer, smoothies, wraps og salater, der ligger i et prisleje på 59-89 kr. Er man mere sulten kan man kaste sig ud i en brunch eller en burger der ligger fra 125-169 kr.

En bowl kunne bl.a. være en »I am Funky«, der består af matcha, granola, ristede kokoschips, frisk mynte og spiselige blomster. Er det burgeren man vælger at sætte tænderne i, så består den af salat, syltede rødløg, tomat, agurk, aioli, chilimayo og saltede mandler. Bøffen består af enten falafel eller stegt blomkål. Burgeren serveres med fritter af søde kartofler.

Hvad: The Organic Boho
Hvor: Prinsessegade 23, Christianshavn

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.