Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 19/05/16

The Market – Asian Kitchen & Bar

The Market – Asian Kitchen & Bar

Antonigade 2
1106 København K

Åbningstider

Søn-ons: 11.30 – 24.00 (Køkken 22.00)
Tors-lør: 11.30 – 01.00 (køkken 22.30)

Kontakt

70 70 24 35
 

Køkkentype

Asiatisk

Måltider

Frokost

Middag

Atmosfære

Trendy

 

 

 

  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
Holdet bag PS Bar & Grill har åbnet The Market med alle deres yndlingsretter fra østen. Mød restauranten i Indre By her.

Københavnske fans af det asiatiske køkken kan godt starte de pavlovske savl-reflekser. Folkene bag PS Bar & Grill har nemlig åbner The Market – Asian Kitchen & Bar.

The Market serverer nemlig deres version af yndlingsretter fra de forskellige asiatiske køkkener, nøje udvalgt af køkkenchef Aleksander Samsson, der har været køkkenchef under Per Thøstesen på Bistro Boheme i de seneste 7 år.

Kalvetatar med japansk dashi og wasabi. Lotuschips på toppen. Foto: Rasmus Kramer Schou

”Det er vigtigt for mig at vise mangfoldigheden i de asiatiske køkkener, men med et twist. Jeg har lavet et bredt menukort med mulighed for at vælge lige fra japansk wagyu til en super lækker thailandsk wok-ret. Fælles for retterne er kærligheden til håndværket. Det skal vores gæster kunne smage,” fortæller Aleksander Samsson.

Billedeserie: Se billederne fra The Market her

Sushichef bliver Per Toke Rosenkrantz, der tidligere har deltaget i verdensmesterskaberne i sushi. Toke er specielt kendt for sin kreativitet, så der er også basis for en god sushioplevelse på The Market.

Appetizers starter ved 25 kr. og så kører den ellers over asiatisk stok og sten med stop blandt de mest elskede asiatiske retter op til menuen dyreste servering - Wagyu fillet til omkring 350 kr.

The Market serverer alt det bedste fra Asien i designlækre omgivelser. Kom med indenfor her.Du finder The Market på adressen Antonigade 2, København K. Foto: Rasmus Kramer Schou

”Vi har længe ønsket at udvide i Galleri K og glæder os meget til at vise den nye restaurant frem. I tæt samarbejde med OS&CO har vi gjort vores bedste for at skabe nogle dejlige rammer, fortæller direktør Paulo Guimaraes.

Snigkig: Kom med indenfor på The Market her

”Vores intention har været at skabe et uformelt, lækkert spisested, hvor madoplevelsen fra det åbne køkken er central. Vi har valgt naturmaterialer, mønstre og farver, som underbygger den madæstetik som de asiatiske køkkener er så dygtige til,” forklarer arkitekt Pernille Arlien-Søborg fra tegnestuen OS&CO.

Restaurantchef Johan Ögren fortæller: ”Vi har samlet et fantastisk hold medarbejdere, som sammen med vores gæster vil skabe en helt fantastisk stemning, ligegyldigt om det er lørdag eller tirsdag”.

Hvad: The Market – Asian Kitchen & Bar
Hvor: Antonigade 2
Hvornår: Åbnede 14. maj 2016

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.