Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 09/04/14

The Living Room

The Living Room

Larsbjørnsstræde 17
1454 København K

Åbningstider

Man-torsdag: kl. 9-23
Fredag: kl. 9-02
Lørdag: kl. 10-02
Søndag: kl. 10-19

Kontakt

33 32 66 10
 

Køkkentype

Cafekøkken

Måltider

Frokost

Morgenmad

 

 

 

  • Foto: Scanpix Foto: Scanpix
The Living Room er et pusterum midt i byen med bløde sofaer, kaffe, kage og cocktails.

The Living Room, der før hed Roberts Coffee, ligger på hjørnet af Larsbjørnsstræde og Studiestræde i Københavns svar på et Latinerkvarter, der også går under det mindre poetiske navn Pisserenden.

Er du gået sukkerkold midt i shoppingen, er cafeen i to etager et godt sted at stabilisere væske- og sukkerbalancen og hvile ud i en af de gamle sofaer eller lænestole i kælderen, hvor der både er pejs og et marokkansk inspireret rum med puder på gulvet.

Både kaffen og de mange teer, som også fås uden koffein, er økologiske, og det gælder i vid udstrækning også cafeens menukort med croissanter, kager, smoothies, brunchanretning og sandwich i italiensk paninibrød. Priserne er ikke i den lave ende, til gengæld kan du få hældt mere vand på dit tebrev.

Publikum er især unge, som både kan hygge sig med venindeflokken eller smugkysse med daten i den neddæmpede belysning. Der er også mulighed for at spille et brætspil eller fordybe sig i det store magasinudvalg, man finder på trappetrinene.

Cafeen har store vinduer ud mod modeforretningen Sneaky Fox og spisekælderen Atlas Bar og er delt i to etager. I kælderetagen, hvor pejsen står, er nogle dage dj's, og indretningen lidt mere rustik med vintagemøbler i matte farver og en såkaldt Morrocan Tea Room med puder på gulvet og stearinlys.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.