Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 08/11/11

The Italian

  • Foto: PR Foto: PR
  • Pizza til 100 kroner på The Italian lige efter åbningen i november 2011. Foto: Else BjørnPizza til 100 kroner på The Italian lige efter åbningen i november 2011.
    Foto: Else Bjørn
  12  
Cofoco har taget konsekvensen af, at Public House på Rådhuspladsen aldrig blev en succes og åbnet pizzeriaet og pastastedet The Italian i stedet.

Det er ingen skam å snu (at vende om, red.) hedder det på norsk, og det er præcis, hvad Cofoco-ejer Torben Klitbo har gjort på Rådhuspladsen, hvor han har lukket den hensygnende gastropub Public House i Hotel Kong Frederik og forvandlet den til en pizza- og pasta-restaurant ved navn The Italian med pizzaer til 100 kroner og billigste 3-retters menu til 225 kroner.

Læs også: madanmeldelsen af stedet Italienske evergreens på Rådhuspladsen

Vand ad libitum koster 20 kroner per person, og skal bestilles af hele bordet. Det serveres i en lille karaffel til bordet, så den skal fyldes rimeligt ofte, hvis I er tørstige, hvilket bemandingen ikke altid har tid til.

Du kan se hele menukortet i pdf på cofoco.dk

Restauranten ligger på Hotel Kong Frederik, som er tidligere har huset Public House Gastropub (april 2010-november 2011), Queens Pub og Brasserie Le Coq Rouge.

The Italian åbnede 8. november 2011.

Læs mere
Torben Klitbo: Portræt af en ny generations restaurantmatador

Cofofo-imperiet

Læs også
Interview fra 2007 med Torben Klitbo

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.