Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 23/05/14

The Globe

The Globe

Nørregade 43-45
1165 København K

Åbningstider

Man-tir 14.00-00.00, ons-tors 14.00-02.00, fre 14.00-03.00, lør 12.00-03.00, søn 14.00-22.00

Kontakt

33 32 08 60
 

Køkkentype

Andre europæiske

Måltider

Middag

 

 

 

  • Foto: PR Foto:
The Globe har ægte, irsk stemning, hvor øllet og samtalen er det vigtigste og stilen er afslappet, og du kan også få fish'n'chips eller Irish Stew, hvis du er sulten.
The Globe er måske byens bedste irske pub med et stort spisekort og hele tre barer. Træ-baren er bygget op omkring et 10 meter højt træ. I festbaren er bardisken lavet af kirkestole og på væggen hænger en gravsten over Isabella Churchill, som var D.S. Churchills trejde datter.

Spis i Bibliotektet
Biblioteket er indrettet efter en gammel, irsk kirke. Her kan du enten hygge dig i ro og mag med en af de 2500 bøger på dansk eller engelsk, eller spise en gang fish and chips med tatar sauce, en Premier League chili con carne eller bestille den irske nationalret Irish Stew. Alle retterne koster under en hundredelas.

Blandet publikum
Stilen afslappet, folk kommer som de er i jeans og T-shirts. Om dagen er her mange studerende, godt hjulpet på vej af en happy hour med rabat på fadøl. Senere på aftenen er publikum mere blandet. Her kommer mange teatergængere.

St. Patrick's Day
På irernes nationaldag 17. marts, som hedder St. Patrick's Day, er der tradition for en ølstafet, det såkaldte Three Legged Race, hvor man får benet bundet sammen med sin partners, og løbe fra bar til bar, og drikker en pint hver sted. Et af stoppestederne på ruten plejer at være The Globe.

En irsk kæde
Direktøren, Brian McKenna, står selv i baren. The Globe er en del af en større kæde med filialer i Dublin og Wien. The Globe har 20 forskellige slags whisky på kortet, og sidst, men ikke mindst, Guinness, naturligvis.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.