Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 28/10/14

The Donut Shop

  • Foto: PR Foto: PR
OBS: STEDET ER LUKKET Gør som Homer fra The Simpsons og tag en donut.

OBS: STEDET ER LUKKET
Københavns første donut-shop har nu udviet og findes både på Østerbro, Nørrebro og i Indre By. Desuden sælger flere af byens caféer de eftertragtede sukkeringe.

Når man tænker donut, tænker man ofte USA og en rund snack med et hul i midten - og Homer Simpson, som glædeligt æder løs.

Se kagebilleder: Så vildt er Nimbs kagebord

Dejen er en pandekagedejsagtig beignetdej, og den formes til sin karakteristiske ringform, før den friteres i olie eller fedt. Og så kan man ellers gå amok med både glasur, sukker, eller flormelis ovenpå - eller måske tørrede frugter, kakao eller chokoladestykker - kun fantasien sætter grænser - ligesom de også ofte kan være fyldt med syltetøj eller marmelade.

Københavns første donutshop åbnede på Århusgade på Østerbro i 2014. De bager friske donuts hver dag og holder åbent, indtil de her udsolgt.

Her er masser af forskellige donuts af vælge imellem, og her kan selvfølgelig også købes både kaffe og andre drikkevarer.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.