Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 29/07/14

The D Diner

The D Diner

Gammel Jernbanevej 1
2500 Valby

Åbningstider

Man til tors. 16:30 til 21:00
Fredag 11:00 til 22:00
Lørdag og søndag 10:00 til 22:00

Kontakt

50661957
 

Køkkentype

Amerikansk

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Morgenmad

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Foto:

The D Diner i hjertet af Valby er en rejse tilbage i tiden og et trip over Atlanten til 1950'ernes Amerika, hvor Elvis var gud, og der var swing i skørterne og brylcreme i håret.

Her smiler servitricen med knaldrød læbestift og har stramme jeans, ternet skjorte og Audrey Hepburn-pandehår eller struttende skørter og masser af tatoveringer. Du kan også spotte Hawaii-skjorter, pomadehår og bakkenbarter af anseelig længde - måske også et par cowboystøvler.

Gratis refill
Her er Coca Cola'er i glasflaske, milkshakes, sofabåse som i The Peach Pit i tv-serien Beverly Hills 90210, Elvis, Johnny Cash og Buddy Holly på jukeboksen, palmesus på væggen i tiki-baren, spareribs på gårdhavens grill på uafhængighedsdagen 4. juli, og en solid, amerikansk morgenmad fra morgenstunden.

Også servicen er efter amerikansk forbillede og friheden til at vælge. Du kan få morgenmad klokken 19 eller en steak til morgencolaen, hvis du har lyst til det.

Bestiller du kaffe i forbindelse med mad, kommer servitricen og spørger, om du vil have en gratis opfyldning. The e Diner har én slags kaffe, og du kan få den med og uden mælk. Ikke noget latte-espresso-halløj her.

Seriøst sulten for sjov
Du skal være alvorligt sulten for at bestille en Father of All Burger (FOAB) på 21 ounce (knap 600 gram og 199 kr.) eller en Eisenhower-steak på 35 ounce (knap 1 kilo) glaseret med honning og Jack Daniels.

Bestiller du steak, vælger du mellem fem tilberedningsgrader og et hav af side orders. Under overskriften Comfort Food finder du et old school meatloaf og chili con carne.

De ærke-armerikanske desserter Pecan Pie og Key Lime Pie og Apple Pie med vanille-is går du heller ikke forgæves efter, men maden er ikke den vigtigste attraktion på The Dee Diner. 50'erstilen er D Diners lidenskab - maden får ikke altid helt samme kærlighed.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester