Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/06/12

The Coffee Collective på Godthåbsvej

  • Foto: PR Foto: PR
  • Stemningsfoto Foto: ScanpixStemningsfoto Foto: Scanpix
  12  
I dag åbner The Coffee Collective deres tredje og hidtil mest ambitiøse kaffebar.

...

I forvejen er de kendt som Københavns mest seriøse mikroristeri med to kaffebarer samt kaffeskole, og drives blandt andet af to verdensmestre i kaffe. Det er en gammel skiltefabrik på Godthåbsvej, som lægger lokale til. Grundplanet er på 400 m2 og er blevet istandsat med omtanke på at bevare bygningens gamle charme og historie, men samtidig blive klart til en innovativ fødevareproduktion.

Blandt andet er der blevet installeret en avanceret 35 kilo Loring Smartroast, som er sat på den renoverede skorsten fra fabrikken. Det er den nyeste og mest avancerede rister på markedet, og så sikrer den i øvrigt, at der ikke kommer nogen røg fra ristningen.

Læs også: AOKs guide til den gode kaffe

På bryggesiden er der investeret i den spritnye La Marzocco Strada – ifølge butikken selv, vistnok den første der bliver sat op i Danmark – og den kan lave forskellige trykprofiler under espressobrygningen. Til de sorte kaffer er endnu en danmarkspremiere, nemlig den super avancerede Uber Boiler.

The Coffee Collective kommer til at have en skiftende menu af både enkeltfarmskaffer og signaturedrikke fra baristakonkurrencerne.

Der vil være gratis håndbrygget kaffe på den helt nye høst fra Kieni i Kenya på åbningsdagen.

Læs også om:

The Coffee Collective i Jægersborgsgade

The Coffee Collective i Torvehallerne

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.