Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 03/05/15

The Coffee Collective

The Coffee Collective

Jægersborggade 10
2200 København N

Åbningstider

Hverdage: 7:00 - 19:00
Lørdage: 8:00 - 19:00
Søndage: 8:00 - 19:00

Kontakt

60 40 75 70
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Cafekøkken

Tehuse og kaffebarer

Måltider

Morgenmad

 

 

 

  • coffee colectiv Foto: Jan Jørgensencoffee colectiv Foto: Jan Jørgensen
Hos Coffee Collective kan du nyde din sorte kaffe med ren samvittighed. Folkene bag kaffebaren springer mellemhandlere over og handler direkte med kaffebønderne.

Folk sidder med kaffekopper i vinduet, og ser så fornøjede ud, at der er svært at gå forbi kaffestedet i Jægersborggade uden straks at få lyst til kaffe. Og har man først nydt kollektivets bønner, er der stor sandsynlighed for, at man kommer til at lægge vejen indenom igen – og igen.

BIndehaverne  deler en udtalt passion for alt, hvad der har med kaffe at gøre. Derfor har de også en finger med i spillet hele vejen fra kaffeplantage til kop.

På Coffee Collective benyttes metoeden 'Slow Roast', der får den bedste smag frem i bønnerne, som senere både bliver brygget i Jægersborggade og solgt en gros til dedikerede cafeer, hvis baristaer modtager undervisning i kollektivet:

Du træder direkte ind i kaffebarens hjerte og maskinrum, og her er ingen bar, som adskiller dig og baristaen, som en kaffeekspert hedder på italiensk. Stemningen er hyggelig og uhøjtidelig stemning i en vekslen mellem travlhed og kaffepause. Er alle pladser optaget, så gå videre ind i det næste rum, som engang var kontor, eller sæt dig på bænkene udenfor, hvis solen skinner.

Coffee Collective åbnede i februar 2008 og fik i 2011 en kaffebar i Torvehallernes Hal 2.

Hvad: The Coffee Collective
Hvor: Jægersborggade 10, 2200 København N
Hvornår: Hverdage: kl. 7-19, lørdage: kl. 8-19 og søndage: kl. 8-19

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.