Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

The Bagel Co.

The Bagel Co. har åbnet sin syvende bagel-forretning i København i Niels Hemmingsensgade, hvor der før lå en Feinsmækker.
The Bagel Co. har åbnet sin syvende bagel-forretning i København i Niels Hemmingsensgade, hvor der før lå en Feinsmækker.

En bagel er en tung, cirkelrund bolle med hul i midten, der udmærker sig ved at være absolut fedtfri. Den laves af vand, mel, bagepulver, salt og sukker. Ifølge jødisk tradition koges den først i vand. Newyorkerne har taget bagelen til sig som en nem, handy og sund snack, som regel fyldt med flødeost og laks eller pastrami. Bagels fås i et halvt dusin varianter, hvoraf de mest populære er plain, kanel/rosin, sesam og "everything bagel".

De ellers helt fedtløse bagels kan peppes op til et helt måltid som sandwich. Her forsvinder det fedtfattige med en ordentlig omgang cream cheese med forskelligt indhold. Dertil f.eks. røget laks eller kalkun plus efter eget valg: salat, tomat, agurk, grøn peber, pickles, cheddarost, mayonnaise, sennep og jalapenos. Kaffen serveres i papbægre, der er til at tage med, så man på ægte storbyslentrevis eller 2000-yuppie-maner kan styrte videre med kvalitativ fastfood og hurtigkaffe.

Du finder også The Bagel Co. i

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.