Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

The Bagel Co.

Den første forretning i det hastigt voksende bagel-imperium The Bagel Co. ligger i Gothersgade og åbnede i 1997. Her kan du selv sammensætte dit fyld, og den klassiske danske ordre er "lidt af det hele".
Den første forretning i det hastigt voksende bagel-imperium The Bagel Co. ligger i Gothersgade og åbnede i 1997.

På sit charmerende dansk får Barak Volovik det et øjeblik til at lyde, som om han er jyde, og at jyderne har opfundet bagelen. Det har de ikke! Barak er israelsk jøde og medejer af The Bagel Co., der vil lære danskerne at spise bagels.

En bagel er en tung, cirkelrund bolle med hul i midten, der (i hvert fald i amerikanske øjne) udmærker sig ved at være absolut fedtfri. Den laves af vand, mel, bagepulver, salt og sukker. Ifølge jødisk tradition koges den først i vand. Det sker hjemme hos Baraks familie, hvorefter den bages umiddelbart før spisningen.

Newyorkerne har taget bagelen til sig som en nem, handy og sund snack, som regel fyldt med flødeost og laks eller pastrami. I The Bagel Co. kan man frit sammensætte sit fyld, og den klassiske danske ordre er "lidt af det hele", siger Barak.

"Amerikanerne ville sige 'Yuck!". Barak stikker illustrativt to fingre i halsen. Dem om det. Det mætter alt sammen.

Du finder The Bagel Co. i

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.