AOK anbefaler
Frokost
Søndagsmiddag
Romantisk
Thailandsk
Årets mange kolde måneder er der måske rarere indenfor i restauranten med de hvide vægge. Til gengæld er der så behageligt og rart i Thai Pan, at man næsten får tårer i øjnene, og hvis ikke stemningen i sig selv gør det, skal den grønne karry med chili nok hjælpe. Specialiteten er Panaeng-karry, der er lavet på en familieopskrift. Også de marinerede kyllingevinger er populære – faktisk så populære, at restauranten har haft thai-gæster, som tog dem med hjem til Thailand.
Er du ude med en, som ikke er til stærk mad, er retterne med nudler og stegte ris eller oksekød i østerssauce et godt bud. For vegetarer begrænser valgmulighederne sig til to-tre retter.
Thai Pan åbnede i 1997. På stedet lå før morgenværtshuset Sølyst.
Læs Alt Om Restauranter i København
Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.
Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.
Modtag vores faste nyhedsbrev med guides til ugens bedste oplevelser og sidste nyt fra byen. Vi sender det til dig, når en ny uge skydes i gang, og når weekenden nærmer sig.
Tilmeld dig vores breaking-nyhedsbrev og få de vigtigste og største nyheder fra København direkte i indbakken.