Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Thai Pan

En thairestaurant med rimelige priser og udsigt over Peblingesøen - hvad kan man mere forlange? Maden er klassisk thai med masser af karry, citrongræs og ingefær.
At sidde under åben himmel i Thai Pans lille forhave på en sommeraften og spise thai-fiskefrikadeller og små, hjemmelavede forårsruller til forret, mens byens lys spejler sig i den klukkende Peblingesø få meter væk, og københavnerne går tur rundt om Søerne, er lykken af den art, som ikke er forbeholdt de få.

Årets mange kolde måneder er der måske rarere indenfor i restauranten med de hvide vægge. Til gengæld er der så behageligt og rart i Thai Pan, at man næsten får tårer i øjnene, og hvis ikke stemningen i sig selv gør det, skal den grønne karry med chili nok hjælpe. Specialiteten er Panaeng-karry, der er lavet på en familieopskrift. Også de marinerede kyllingevinger er populære – faktisk så populære, at restauranten har haft thai-gæster, som tog dem med hjem til Thailand.

Er du ude med en, som ikke er til stærk mad, er retterne med nudler og stegte ris eller oksekød i østerssauce et godt bud. For vegetarer begrænser valgmulighederne sig til to-tre retter.

Thai Pan åbnede i 1997. På stedet lå før morgenværtshuset Sølyst.

Else Bjørn og Jesper Thobo-Carlsen

Læs Alt Om Restauranter i København

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.