Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 22/10/12

Taste Of Taiwan Cocktail Tea (Bubble Tea)

Taste Of Taiwan Cocktail Tea (Bubble Tea)

Løngangstræde 19
1468 København K

Åbningstider

Man - Fre 12:00-20:00
Lør 11:30-19:30
Søn 12:00-18:30

Kontakt

31535438
 

Køkkentype

Asiatisk

Tehuse og kaffebarer

Atmosfære

Nye steder

Trendy

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: André Andreasen 22. okt 2012
Senest redigeret af Jens Toftegaard Christiansen 26. okt 2013

Taste Of Taiwan, Cocktail Tea (bubble Tea)

Ved vandkunsten i centrum af København ligger der en lille autentisk Cocktail Tea bar, der serverer de originale variationer af den taiwanske te kulturs teer, lige fra den oprindelige bubble tea over den videre udvikling af pearl milk tea, til nutidens cocktail te.

Cocktail Tea baren er ejet og drevet af taiwanske Natalie og hendes danske mand, som har gjort en ære i at servere en cocktail te, der smager af te.

Konceptet er tea to go, men baren har 7 sidde pladser, hvor man kan sidde og nyde sin te og evt. få en hyggelig sludder om alt mellem Taiwan og Danmark.

Oprindeligt kom teen til, da en te bar i Taiwan begyndte at shake sin rest te med isterninger og sukker/honning til en svalende kold drik. Når man shaker teen kommer der et fint lag skum på toppen, deraf navnet bubble tea. Det var også i denne periode at drikken først bredte sig til de vestlige lande og derfor bedst er kendt som bubble tea her. I Taiwan udviklede drikken sig, og der kom Tapioca perler og creamer i teen. Man begyndte nu at kalde det pearl milk tea, men udviklingen fortsatte, og i dag kan man få en te blandet med frugtjuice og en variation af toppings lige fra de oprindelige tapioca perler over aloe vera, kokos og jelly til det sidste nye som er juice balls.

Det er i daget håndværk at lave en god cocktail tea, da alle ovennævnte faktorer spiller ind på den endelige smagsoplevelse, og hos Taste Of Taiwan er intet overladt til tilfældighederne. Teen bliver brygget ved den rette temperatur, i det rette blandingsforhold i den rette tid. Te, juice, is ogcreamer bliver mixet i det rette forhold under hensyntagen til, hvilken topping man vælger.

Taste Of Taiwans mission er at lave en original Cocktail te, der smager af te.

Taste Of Taiwans strategi er aldrig at gå ned på kvaliteten.

Taste Of Taiwans vision er at få dansken til at drikke Cocktail Te.

Hos Taste Of Taiwan har man valgt at gå uden om de store internationale leverandører og importerer alle varer fra en lille leverandør fra cocktail teens hjemby Taichung, hvor kvalitet er vigtigere end kvantitet. Det bevirker, at der er et tæt samarbejde om at levere et unikt produkt med det originale islæt fra Taiwan.

Så er du frisk på at prøve noget nyt og spændende, der dækker genren mellem kaffebaren og juicebaren, så besøg Taste Of Taiwan, der på en kold dag anbefaler en varm pearl milk tea og på en varm dag anbefaler en forfriskende kold cocktail te.

Skal du i biffen, anbefaler Taste Of Taiwan at du smutter forbi Vandkunsten og starter turen med en forfriskende cocktail tea to go.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.