Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 17/07/15

Taste of Fortune

Taste of Fortune

Nytorv 19
1450 København K

Åbningstider

Alle dage 11.30-22.00

Kontakt

33128828
 

Måltider

Middag

Køkkentype

Sushi

 

 

 

  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
Hjemmelavede dim sum får selskab af sushi i herskabelig restaurant med god service og udsigt til Nytorv.

Det er ingen hemmelighed, at mange af byens gode sushisteder drives af kinesere. Det kan ikke undre, at madsjæle med rødder uden for Japan også har villet ride med på den bølge af succes, de friske fiskestykker på ris har oplevet de seneste ti år.

Det er også kinesere, der driver Taste of Fortune i hjertet af København, men de har som noget særligt valgt også at fremvise deres store kærlighed til det klassiske dim sum-køkken. En blanding, der i den grad fungerer.

Ligesom sushi, serveres de traditionelle, fyldte dejposer i portioner, der nemt kan hapses med spisepindene. Taste of Fortune har et bredt udvalg, og alle de hjemmelavede herligheder præsenteres med billeder i menukortet.

Uanset om du er til sushi, dim sum, eller begge dele, kan du både tage maden med, eller spise den i restauranten, som er indrettet i en fin, gammel boghandel.

De store træreoler er blevet bevaret og malet, og er nu fyldt med asiatiske specialvarer, træfigurer og designervarer fra HAY lige til at købe med hjem.

De lyse lokaler emmer af klasse og en sans for indretning, man sjældent ser på asiatiske restauranter i det mere sympatiske prisleje. Gennem de store glasruder ud mod Nytorv, kan gæsterne følge med i livet på Strøget og foran byens smukke domhus.

Taste of Fortune hed tidligere Haiku Sushi, men ejerne er stadig de samme.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.